Vruće igrice

Začini ljubavni život u vrijeme korone

2020. nas je natjerala da više no ikad boravimo kod kuće, a to znači da smo se imali više vremena za posvetiti se partneru

Ova nas je godina natjerala da više no ikad budemo kod kuće. Mnogi su počeli raditi iz sigurnosti svog doma, a većina parova provodila je jako puno vremena zajedno. U početku su mnogi taj višak vremena iskoristili za vruće ljubavne igrice u krevetu, no s vremenom je situacija prestala biti posebna, a mi smo se privikli na "novo normalno" i zapali u rutinu.

Upravo zbog mnogo vremena provedenog u istim prostorijama, veze su pucale, a druge su pak procvjetale. Ako si ti među onima kojima je seksualni život dobio novi zamah, prava si sretnica, a ako se pak nalaziš u većini koja je pak doživjela pad libida i seksualnih aktivnosti - imamo pravu stvar za tebe.

Naime, potražili smo savjete seksologa kako da u ovim nesigurnim vremenima probudimo seksualne strasti i ponovno vratimo svježinu u spavaću sobu. Dobili smo pet odličnih ideja kojima možeš začiniti svoje vođenje ljubavi i ponovno osjetiti novi plamen strasti s partnerom.

1/6
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.