Budi najbolja verzija sebe.

Vrući savjeti za bolju tehniku: Od vježbi, prehrane, ali i malih detalja koji čine veliku razliku

Zbog čega bi pristajala na manje od najboljeg, kada postoje brojni načini da pojačaš svoju seksualnu želju, intenziviraš orgazme i poboljšaš tehniku?

Kao i u svakom drugom području života i u seksu je bitno potruditi se. Da, kemija je čudesna stvar, no nakon nekog vremena, sasvim je normalno da se pretvori da malo nestane. Zamisli samo da si cijelo vrijeme luda za svojim partnerom, da ti je glava u oblacima? Priroda se, na sreću, pobrinula i za to pa nakon prvotnog zanosa i ljubavnog ludila, učinila da se zbrojiš i vratiš na zemlju. Ali, to nikako ne znači da ti seks i dalje ne može i ne treba biti vrhunski.

Zbog čega bi pristajala na manje, kada postoje brojni načini da pojačaš svoju seksualnu želju, intenziviraš orgazme, poboljšaš tehniku i trajanje seksualnog odnosa, odnosno izdržljivost (kada govorimo o muškarcu).

Ovo posljednje u seksu podrazumijeva trajanje seksualnog čina. Prosječni muškarac izdržat će pod plahtama od dvije do pet minuta, dok će ženama trebati dulje - oko 20 minuta do postizanja orgazma. Kako bi svi bili zadovoljni i zadovoljeni trebalo bi približiti ove dvije brojke, odnosno naći se na sredini. On bi mogao usporiti, ti ubrzati i stvar je riješena. Nemoj nas krivo shvatiti. Ne mislimo da je bitno biti brza. Dobro je znati kako to ostvariti, ali najvažnije je ne osjećati nikakav pritisak i biti točno to što jesi. Osjećati da te partner baš takvu prihvaća, a i ti njega. 


(FOTO: Profimedia.hr)

Obuhvatile smo sva polja na kojima možeš poraditi - od ciljanih tjelesnih vježbi, preko prehrane, seksualne edukacije  i detalja koji čini razliku. Neka dragi "prepiše" od tebe savjete koje donosimo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.