Je li tu da ostane?

Usputna stanica ili nešto ozbiljnije? 9 znakova da je veza 'materijal za brak'

Kako znati bi li osoba s kojom se trenutno viđaš bila dobar životni partner?

Bez obzira radi li se samo o usputnom seksu ili o ležernom druženju, veza bez obveza znači da zapravo nema nikakve predanosti u odnosu. Ali što ako je druga osoba zapravo tvoja srodna duša i vaša veza sjajan materijal za brak?

Ista takva casual veza može biti zabavan i sjajan način za upoznavanje potencijalnih udvarača, ali jako malo ljudi to želi zauvijek raditi. Studije pokazuju da veze bez obveza mogu imati negativne posljedice, poput depresije, niskog samopoštovanja i fizičkih opasnosti (poput zaraze spolno prenosivim bolestima). Suprotno tome, ozbiljna dugogodišnja veza ili sretan brak povezani su s boljim tjelesnim zdravljem i mentalnom dobrobiti te duljim životom.

U jednom ćeš trenutku vjerojatno poželjeti nešto ozbiljnije, pogotovo ako sanjaš o obitelji ili djeci. Ali prije nego što se službeno makneš s 'dejting scene' i posvetiš ekskluzivnoj vezi, trebaš biti sigurna je li ta osoba 'ona prava osoba'

Kako znati bi li osoba s kojom se trenutno viđaš bila dobar životni partner? I kako se možeš pobrinuti da ti srodna duša ne promakne?Izdvojile smo devet znakova koji pokazuju da bi tvoja neobvezna veza mogla biti materijal za brak.

1/10
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.