Trošite li uzalud svoje vrijeme na njega?

Nekoliko vrlo očitih znakova

Muškarce je ponekad teško pročitati i u određenim se situacijama čudno ponašaju, no u suštini su oni vrlo jednostavna bića. Ako budete iskreni prema sebi i malo više pažnje posvetite njegovom ponašanju, lako ćete shvatiti sviđate li mu se ili ne.

Ako ste tek na početku veze ili na putu prema tome, a kopka vas neka sumnja da njemu baš i nije toliko stalo onda biste trebale dobro razmisliti što dalje. Poslušajte svoju intuiciju, jer ona je gotovo uvijek u pravu, i nemojte siliti nešto što ne ide. Danas vam otkrivamo 9 vrlo jasnih znakova koji otkrivaju koliko mu je stalo. Ako više od pet ovih znakova primijetite u vašem odnosu, stanite tome na kraj i krenite dalje. Vaš je život previše vrijedan da biste ga trošile na nekoga kome se ne sviđate ili tko je s vama samo reda radi.

Na svijetu zacijelo postoji muškarac koji će vas voljeti i poštivati kao što ste zaslužili pa nemojte uzalud trošiti svoje vrijeme na nekoga tko toga nije vrijedan već krenite dalje i potražite nekoga tko je zaslužio vašu pažnju.

Još vas nije pozvao na spoj

Jedan od najvećih znakova da uzalud trošite svoje vrijeme je ako vas još nije pozvao van, a družite se već neko vrijeme i pokazujete interes prema njemu. Muškarac će uglavnom uvijek, osim ako nije baš jako sramežljiv, napraviti prvi korak i pozvati van djevojku koja mu se sviđa. Ako i dalje čekate da on to učini, možda uzalud trošite svoje vrijeme.

Saznali ste da se još uvijek druži s bivšom

U redu je ostati u dobrim odnosima s  bivšim partnerima, no kupovati im poklone, družiti se s njima i provoditi s njima najvažnije blagdane baš i nije ok. Dakle, ako vidite da mnogo vremena provodi s bivšom, trebale bi vam se pojaviti zastavice upozorenja.

Ne osjećate se željeno

Budite iskreni prema sebi i razmislite kako se osjećate kad ste s njim. Osjećate li da vas želi? Ako da, super. Ako ne, krenite dalje. Nema smisla trošiti vrijeme na nekoga tko vas čak ni ne želi, zar ne? Svaka je žena zaslužila biti voljena pa pronađite nekog tko će vas obožavati. 

S njim ne možete biti prirodni 

Još jedan od vrlo očitih znakova da vaš odnos nema smisla je ako s njim ne možete pokazati svoju pravu sebe. Pred partnerom biste trebali moći biti prirodni, bez obzira jeste li tek na početku veze ili ne. Ako cijelo vrijeme glumite nekoga tko niste, onda se zapitajte koliko to ima smisla. 

Ispitujete svaki njegov potez

Ljubomora je gadan osjećaj, no u velikoj se većini slučajeva javlja s razlogom. Ako neprestano propitkujete svaki njegov potez, vrlo je vjerojatno da nešto ne valja s vašim odnosom. Imate li osjećaj kao da mu ne možete u potpunosti vjerovati, onda poslušajte svoju intuiciju i prestanite gubiti svoje vrijeme na njega. Tamo vani zacijelo postoji netko tko će zaslužiti vaše povjerenje, voljeti vas i na koga ćete se moći osloniti bez osjećaja sumnje.

Ne znate puno o njemu

Ako se vaš odnos svodi na fizičku vezu, a zapravo malo znate jedno o drugome ili samo vi cijelo vrijeme govorite o sebe dok on samo sjedi i sluša, to je još jedan loš znak. Muškarac koji s vama ne želi podijeliti ništa o sebi ni svom životu nije zaslužio vašu pažnju.

Niste mu prioritet

Istina je da ne postoje savršene veze. No jedno je sigurno – ako vas uistinu voli, onda ćete mu uvijek biti na prvom mjestu. Muškarac kojemu je stalo do vas učinit će sve što je u njegovoj moći da vam dokaže koliko vas voli. Ako se muškarac ponaša kao da mu uopće nije stalo, onda mu u većini slučaja i nije stalo. Tako da nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme i živce na takve muškarce i pronađite nekoga tko će vas nositi kao kap vode na dlanu. Jer ništa manje niste zaslužili.

Vi uvijek sve inicirate

Jeste li vi uvijek ta koja dogovara spojeve, izlaske na večeru, u kino...? Nije li vam onda nešto sumnjivo? Ako je muškarcu stalo do vas, tada će željeti što više vremena provoditi s vama i trudit će se da vas vidi. Dakle, pozvat će vas van, a neće čekati da vi to učinite. Stoga, ako ste vi uvijek ta koja inicira svaki zajednički susret, tada vrlo vjerojatno uzalud trošite svoje vrijeme na njega. 

Ne uzvraća vam osjećaje

Posljednji, ali ne i manje važan znak da uzalud trošite svoje vrijeme na njega su neuzvraćene emocije. Ako osjećate da su emocije u vašem odnosu jednostrane, to je dovoljno velik znak da ga ostavite i prestanete gubiti svoje vrijeme na nekoga kome čak ni nije stalo do vas. Zacijelo želite imati partnera koji će vas voljeti i cijeniti, a ne nekoga tko vam ne uzvraća osjećaje. 

Jeste li ikad bile u vezi s osobom kojoj nije stalo do vas? Kako ste to prepoznale? Podijelite s nama u komentarima svoja iskustva! 


Foto: patrisyu/Freedigitalphotos.net

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.