Budi najbolja verzija sebe.
Seksualno zadovoljstvo

Tri stvari koje mogu povećati šanse za postizanje vrhunca

Mogućnost potpunog uživanja u seksu (i postizanja orgazma) ide i dalje od samog odnosa: dobrobit cijelog tijela znači aktivno sudjelovanje i potpuno zadovoljstvo…ali odakle početi?

Postoji razlog zašto je "jednostavno nisam raspoložena" tako česta fraza u našem kolektivnom leksikonu - upravo zato jer se tako osjećamo u toliko različitih scenarija. Bilo da je to u uredu, teretani, kuhinji ili spavaćoj sobi, ponekad se jednostavno ne osjećamo motivirano za ono što očekujemo od sebe.

Ne brini - ove emocije su potpuno prirodne, ali su i savršene prilike za mentalni i fizički inventar same sebe.

O svom umu i fizičkom tijelu učimo jednako kada nešto ne želimo učiniti kao i kada to želimo. Vrijeme je da analiziramo što utječe na naše raspoloženje i energiju (posebno nas žena) kako bismo mogle poboljšati svoje blagostanje unutar i izvan spavaće sobe. Mogućnost potpunog uživanja u seksu (i postizanja orgazma) ide i dalje od samog odnosa: dobrobit cijelog tijela znači sudjelovanje i zadovoljstvo u potpunosti…ali odakle početi?

Budi najbolja verzija sebe.

Odgovor je jednostavan: fokusom na temeljne zdrave navike. Uostalom, razvijanje snažnog libida i spolne moći zapravo je slično produktivnoj jutarnjoj rutini - a zdrave navike počinju navečer:

1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.