Budi najbolja verzija sebe.
Žensko tijelo

Tajne ženskog orgazma: Znaš li da traje dvadeset sekundi?

Ženski orgazam pravi je misterij za muškarce, ali ponekad i za žene. Zato pročitaj zanimljive činjenice, a ne radi se o novim pozama ili igračkama

Puno se piše o ženskom orgazmu, u intimnim odnosima ovo je dio misterija jer žene ne mogu uvijek tako lako dostići vrhunac. Što je žena opuštenija sa svojim partnerom više će uživati, ali i lakše postići orgazam.

Ipak dobro je znati neke dodatne činjenice o ženskom tijelu. Postoji li slavna G-točka? Koliko traje orgazam i kako pojačati intenzitet? Postoji puni mitova koje smo usvojili zbog filmova i knjiga, a istina je nekad potpuno drukčija. U nastavku saznaj neke zanimljive fakte o orgazmu i možda igra u krevetu postane uzbudljivija.

Žene lakše dožive orgazam sa dugogodišnjim partnerom

Žena će vjerojatnije postići orgazam ako ima odnose sa stalnim partnerom nego samo povremene izlete, pokazala je studija objavljena u časopisu American Sociological Review. "Nove veze mogu biti očaravajuće, ali to ne znači da će uvijek pretvoriti u uzbuđenje", objašnjava seksualna terapeutkinja Madeleine Castellanos. Veća je mogućnost pojave tjeskobe kada si s osobom koju ne poznaješ. "S dugogodišnjim partnerom puno se lakše opustiti i iskreno izraziti svoje potrebe", objašnjava dr. Castellanos.

Budi najbolja verzija sebe.
1/3
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.