Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Buđenje uspavane seksualne želje

8 sjajnih trikova koji će pozitivno utjecati na tvoj libido

Stručnjaci za seks otkrili su super savjete koji će potaknuti seksualnu želju te ti pomoći kod postizanja zdravog i ispunjenog seksualnog života

pexels-shvets-anna-2626723.jpg
Foto: Pexels

Jedna studija je pokazala da čak oko 40 posto žena ima problema s niskim libidom, odnosno slabom seksualnom željom. Ako je tvoja želja za seksom nestala, nemoj paničariti jer to je uobičajena pojava. Na sreću, postoje brojni trikovi i savjeti uz pomoć koji možeš poboljšati svoj libido.

Image
Počasti ga najboljim orgazmom na svijetu

10 seksi trikova uz koje će njegov orgazam biti još bolji i intenzivniji

Kako otkrivaju stručnjaci za seks, ne postoji idealna razina seksualnog nagona i on se razlikuje od osobe do osobe. Međutim, ako nisi zainteresirana za seks koliko bi trebala biti, vjerojatno bi trebala učiniti nešto po tom pitanju.

Važno je imati na umu i da nizak libido ponekad može biti uzrokovan i određenim zdravstvenim problemima, a u slučaju da nikakvi trikovi za poboljšanje libida ne pomažu, najbolje je posjetiti liječnika i otkriti koji je uzrok.

Neke od najboljih savjeta i trikova za poboljšanje libida i postizanje zdravog i ispunjenog seksualnog života koje preporučaju i seksualni stručnjaci otkrivamo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.