Nezahvalna pozicija

Ako si se našla u ulozi 'druge' žene, o ovome moraš razmisliti

Što zapravo znači biti „druga“ ili ljubavnica? Može li takva veza uopće funkcionirati tako da ljubavnica bude zadovoljna? Ako si već odlučila biti u toj ulozi, bilo bi bolje da znaš neke stvari

Prvo pravilo za vezu s oženjenim muškarcem jest: nikada ne bi trebala biti u vezi s oženjenim muškarcem! S tim bismo mogli započeti te odmah i završiti ovu temu, no kako se tog pravila mnoge žene ne drže, malo ćemo se zadubiti u sve dubioze veza s oženjenim muškarcima kako bi i ti, ako si u takvoj vezi, možda ipak razsmilila o tome treba li ti to u životu, koje su prednosti, a koje mane takvog odnosa.  

Dakle, da za početak odmah razjasnimo – takav odnos većinom nije bio u planu niti jednoj ženi. Ali se dogodio. Zaljubila si se u oženjenog muškarca i odjednom ušla u skupinu najprezrenijih žena otkad je svijeta - a to su ljubavnice. On ti se kune da te voli i čini ti se da vaša veza ide punim jedrima naprijed: seks je eksplozivan, srce ti udara kao ludo svaki put kad se na zaslonu mobitela pojavi obavijest o njegovoj poruci... Šteta samo što su taj seks, zavodljive večere, poruke i pozivi mogući samo u kratkim vremenskim periodima.

I to njegovim jer ti svoje vrijeme provodiš čekajući: čekajući da se javi, da dođe k tebi, da ostavi suprugu... Pa, ako baš ustraješ u toj ulozi, evo savjeta kako živjeti i preživjeti vezu s oženjenim muškarcem.

1/7
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.