Budi najbolja verzija sebe.
Uživaj u apstinenciji

Život bez 'igrica pod plahtom' ima mnogobrojne prednosti - evo i koje

Opće je poznato da je seks prepun zdravstvenih prednosti - dobar je za naše srce i čini nas mlađima. No, jesi li znala i da život bez seksa ima čak šest prednosti?

Živimo u društvu u kojem većina vjeruje da ako nemamo bogat intiman život, naš je život neuspješan. U redu, možda je to malo dramatično, ali nije daleko od istina - prijatelji nas često gledaju sa sažaljenjem u očima, dok nas pokušavaju utješiti obećanjima da ćemo se jednog dana ponovno vratiti u igru (čak i ako to bude za nekoliko godina).

Bez obzira na to jesi li apstinentna po izboru ili si jednostavno zaglavila u kolotečini bez seksa, to je dio normalnog obrasca života. I na veliko olakšanje svih samaca posvuda, odsustvo seksa nije povezano s negativnim zdravstvenim stanjem. I dok se zdravstvene prednosti seksa ne mogu poreći – od toga da je odličan za naše srce i čini nas mlađima - istini za volju, zapravo postoje i neke prednosti odsustva seksa, baš kao što i biti solo ima svoje prednosti.

Ne samo da nam nedostatak seksa pomaže na načine na koje nismo ni očekivali, već je i ta "suha" čarolija zapravo prilično korisna - evo šest malo poznatih prednosti nedostatka seksa.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.