Budi najbolja verzija sebe.

Seks poze za hladne zimske dane

Zagrijte se tijekom hladnih zimskih dana

Budi najbolja verzija sebe.

Siječanj je često tmuran, dug i dosadan. Stoga nije naodmet nekoliko ideja kako da ga začinite i zagrijete stvari s partnerom u spavaćoj sobi.

Iako vam ovih dana zbog postblagdanske depresije seks možda i nije na pameti, trebali biste razmišljati o njemu jer seks ima mnogobrojne prednosti za vaše zdravlje, a i podiže razinu hormona zaslužnih za osjećaj sreće. Osim toga, seks je odličan način da se dobro zagrijemo tijekom prohladnih zimskih dana. 

Vjerojatno već imate svoju omiljenu seks pozu, međutim ponekad treba isprobati i nešto novo i pomalo drugačije, osobito ako ste u dugoročnoj vezi s partnerom. 

Želite li se zagrijati te stvoriti jaču povezanost s partnerom, ovo su poze koje biste trebali isprobati…

Poza žlice ispod pokrivača

Poza žlica omiljena je mnogima, i to s razlogom. Muškarac je privijen uz ženu, odostraga. Ovo je idealna poza za povećanje intimnosti s partnerom, a tijekom zime je možete izvoditi ispod prekrivača i time dodatno začiniti stvar. S obzirom na to da osjećaj hladnoće smanjuje šanse za postizanje orgazma, pobrinite se da vam bude toplo. 

X-poza

Još jedna poza koja je vrlo intimna jer iziskuje lagane i nježne pokrete. Vi legnite na leđa, a partner neka sjedne nasuprot vas te neka prebaci noge preko vaših u obliku slova X. Uhvatite se za ruke i krenite u akciju. Riječ je o pozi koja zahtijeva polagane i intimne pokrete. Legnite na leđa a vaš partner neka sjedne nasuprot vas i neka prebaci noge preko vaših u obliku X. Uhvatite ga za ruke i pomozite mu da što dublje penetrira u vas. 

Snježni anđeo

Kao što joj i sam naziv kaže, ovo je prava zimska poza.  Kod ove poze žena leži na leđima, a muškarac je na ženi ali tako da mu je pogled uperen prema vašim stopalima. Zapravo je riječ o izvrnutoj misionarskoj pozi. Rukama ga možete primiti za stražnjicu te tako kontrolirati dubinu penetracije. Riječ je o vrlo dobroj pozi koja će vam omogućiti nevjerojatan orgazam.

Seks u kadi ili tuš kabini

Iako vam je na prvu sama pomisao na skidanje do gola u hladnoj kupaonici možda odbojna, razmislite o seksu u toploj kupki ili pak pod vrućim tušem. Istina je da je takav seks malo teži i kompliciraniji, ali vrijedi isprobati. Iskustvo će biti nezaboravno!

Medvjedić poza

Kod ove poze žena leži u obliku fetusa, a muškarac legne na nju i obgrli je svojim rukama, baš poput medvjeda. Kod ove se poze žena osjeća sigurno, toplo i zaštićeno te je idealna za povećanje intimnosti između partnera. Partner ne mora brinuti o hladnoći jer će ga sam pogled i dodir vašeg golog tijela odmah zagrijati. 

Pauk

Ovo je poza koja je pomalo nalik hodajućem raku, no na jedan vrlo seksi način. Muškarac i žena su u sjedećem položaju, okrenuti jedno prema drugom i isprepletenih nogu. Kod ove poze ženina zdjelica je lagano podignuta, a noge su savijene u koljenima. Na taj način oba partnera imaju kontrolu pa se lako možete kretati naprijed natrag i uživati u zadovoljavajućem ritmu. 

Modificirana doggy poza

Vrlo je slična klasičnoj doggy pozi – žena kleči na koljenima i s rukama dodiruje krevet, međutim kod ove poze muškarac je u potpunosti privijen uz ženu što stvara veću intimnost. Oba su partnera u poluležećem položaju. Idealna je za zimu je jer su partneri privijeni jedno uz drugo pa im je toplije.


Foto: Depositphotos.com

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.