Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Za bolji seksualni život

8 tajni koje zna svaki seksualni terapeut (i dobro ih je imati na umu)

Odlični savjeti i trikovi koje može usvojiti svaki par, a koje preporučaju i stručnjaci za seks

pexels-gabriel-bastelli-1759823 (1).jpg
Foto: Pexels

Nije neuobičajeno da ljudi koji su već dugo u vezi s istom osobom izgube želju za seksom. Nizak libido prilično je učestala pojava, osobito u dugoročnim vezama. Užurbani životni tempo, djeca, obaveze i stres negativno utječu na seksualnu želju.

Image
Ljubavni život

Začini stvari u spavaćoj sobi: 10 savjeta za najbolji seks u životu

Ako te muči nedostatak želje za seksom, možda ćeš trebati uložiti malo više truda da bi začinila svoju seksualnu rutinu. Kako ističu stručnjaci za seks, eksperimentiranje i isprobavanje nečeg novog uvijek je poželjno kad je riječ o seksualnim odnosima. Bilo da je riječ o uvođenju seksi igračaka, isprobavanju novih poza ili pak gledanju erotskih filmova, sve to su mali trikovi koji mogu biti jako korisni i pomoći kod rasplamsavanja strasti u spavaćoj sobi.

Prvi korak na putu prema boljem seksualnom životu uvijek je otvorena i iskrena komunikacija. Ako ne možeš s partnerom otvoreno i bez srama razgovarati o svojim seksualnim potrebama i željama, onda imate problem.

'Brojna su istraživanja pokazala da parovi koji imaju bolju komunikaciju, imaju i bolji seksualni život', otkriva Rachel Sussman, psihoterapeutkinja koja se specijalizirala za seks i veze.

Dakako, nije svima ugodno čavrljati o intimnim stvarima. Međutim, postoje savjeti i trikovi koje bi svaki par mogao usvojiti, a koje preporučaju i stručnjaci za seks. One najbolje otkrivamo u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.