Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pitanje je sad

Vratiti se bivšem ili ne? 7 stvari koje obavezno trebaš uzeti u obzir

Prije nego mu pošalješ očajničku poruku o tome kako ga želiš natrag, dobro promisli je li to zaista mudar potez

pexels-rodnae-productions-6670261.jpeg

Bez obzira na to jesi li ti ostavila njega ili on tebe, prekinuti vezu s nekim do koga nam je stalo uvijek je bolno i neugodno iskustvo. Teško je prihvatiti činjenicu o prekidu i potrebno je neko vrijeme da bismo se od njega oporavili.

Image
Nije sve tako crno

Kako krenuti dalje nakon bolnog prekida? 7 savjeta uz koje ćeš lakše preboljeti bivšeg

Često se ljudi ne mogu suočiti s bolnom činjenicom da je gotovo te pokušavaju pronaći načine kako vratiti bivšeg partnera. Ipak, stručnjaci tvrde da to nije uvijek najbolja ideja. Prije nego mu pošalješ očajničku poruku o tome kako ga želiš natrag, dobro promisli je li to zaista mudar potez.

Psiholozi tvrde da nakon prekida najprije trebamo poraditi na sebi i zapitati se zašto odnos nije funkcionirao. Ponekad je uzrok prekida pogrešan tajming, no češće je riječ o pogrešnom partneru koji za nas od samog početka nije bio idealan izbor. Nevjera, bilo kakav oblik zlostavljanja ili nedostatak povjerenja prilično su dobri razlozi za prekid, a ako je u odnosu bilo prisutno nešto od navedenog – trebala bi se držati što podalje od svog bivšeg, kažu bračni savjetnici.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Nakon prekida uvijek se nostalgično prisjećamo svih onih lijepih trenutaka, no puno je važnije u obzir uzeti korijen samog prekida. Također, nemoj zaboraviti da na svijetu postoje i drugi muškarci pa možda još nisi upoznala onog idealnog.

Stručnjaci za odnose ističu kako je vrlo važno razmotriti određene stvari prije nego se odlučiš vratiti u naručje bivšeg partnera, a u nastavku pročitaj o čemu je riječ.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.