Iz muške perspektive

Pet stvari koje muškarci ne razumiju (a trebali bi) o ženama

Apsolutno svugdje - muškarci se bore razumjeti, komunicirati i prikladno se ponašati prema ženama. Može li to biti zato što ih zapravo nitko ne uči kako? Evo što misli jedan muškarac

Jedno od mjerila zrelosti je shvaćanje da ne znaš sve. Ne da nisi dovoljno učila tijekom školskih i studentskih dana ili pridavala dovoljno pažnje stvarima oko sebe, već da postoje ograničenja koliko je jedna osoba sposobna znati.

Uzmimo za primjer muškarce i žene. Muškarac bi mogao pomisliti da razumije žene - i donekle, možda i razumije. Ali njegovo je znanje konačno. Postoji samo šačica toga što je muškarac sposoban shvatiti o složenoj unutarnjoj logici žene. Može se pretvarati da točno zna zašto se žene ponašaju onako kako se ponašaju, ali samo se zavarava. Muškarac koji kaže da u potpunosti razumije žene jednak je čovjeku u kajaku koji te uvjerava da može veslati i tijekom tsunamija.

Apsolutno svugdje - muškarci se bore razumjeti, komunicirati i prikladno djelovati sa ženama. Može li to biti zato što ih zapravo nitko ne uči kako?

Američki bloger James Michael Sama život je posvetio istraživanju tema o muško-ženskim razlikama, odnosima i vezama, a na svom blogu pisao je i o ovoj temi.

Zbog toga smo u nastavku izdvojile upravo njegovo mišljenje, odnosno pet osnovnih činjenica koje muškarci očajnički trebaju razumjeti o ženama (a očajnički ih ne razumiju) - izravno iz muške perspektive.

1/6
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.