Budi najbolja verzija sebe.
Iskušaj nešto novo

Znaš li što je frottage i kako uživati u krevetu bez penetracije?

Seks nije samo sušta penetracija, već mnogi ljudi imaju različito poimanje seksa koje može biti itekako zabavno, a ovo su samo neki od prijedloga

Uvriježeno je mišljenje da je seks isključivo penetracija, ipak je to puno širi pojam od suštog prodiranja penisa u vaginu.

No, umjesto da sada filozofiramo o poimanju seksa i njegovih granica, bolje da se posvetimo praktičnim stvarima i otkrijemo ti kako maksimalno uživati u nepenetrativnom seksu ili frottageu (od francuske riječi frott što znači trljati). Dobro zaključuješ, ova vrsta seksa svodi se na trljanje partnera jedno o drugog.

"S odjećom na sebi ili ne, ovo je zabavan način za istraživanje seksualnosti bez penetracije i dostupan je svima", kaže seksualna terapeutkinja Serah Deysach za portal Weel and Good. Nepenetrativni seks podrazumijeva stimulaciju erogenih zona trljanje.

Budi najbolja verzija sebe.

"Za žene nepenetrativni seks je odličan način za postizanje orgazama jer uključuje stimulaciju klitorisa. I muškarcima trljanje glavića o ženske stidne usne i klitoris može pričinjavati veliko zadovoljstvo", objašnjava terapeutkinja te dodaje kako je frotagge dobar izbor za sobe koje imaju zdravstvenih problema, pate od erektilne disfunckije, prerane ejakulacije ili vaginizma. U nastavku otkriva nekoliko savjeta koji će ti nepenetrativni seks učiniti vrhunskim.

1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.