Budi najbolja verzija sebe.

Ove fotke starijih parova pokazuju kako izgleda prava i iskrena ljubav

'Kad smo bili mladi, imali smo toliko toga oko sebe što nam je odvraćalo pažnju. Ali sada kada imamo samo jedno drugo - ova ljubav, ovo zajedništvo je jedino što je važno'

Budi najbolja verzija sebe.

Već nekoliko godina, fotografkinja Sujata Setia prvenstveno se posvetila fotografiranju novorođenčadi i obitelji. Nakon što je nedavno shvatila da te fotografije rijetko uključuju bake i djedove, odlučila je preusmjeriti fokus i napraviti galeriju sentimentalnih portreta starijih parova.


Njezin projekt pod nazivom 'Starije osobe' pokazuje 'čistu i iskrenu' ljubav koju dijele stariji parovi, a kako bi ponudila autentičan pogled na ove odnose, odlučila je fotografirati samo stvarne parove. 

Budi najbolja verzija sebe.


Iako se ovaj projekt razliikuje od njezinog dosadašnjeg rada, istovremeno zadržava Sujatin potpisni stil, koji karakteriziraju iskrene, prirodne poze i svakodnevne pozadine, a ono najvažnije - fotografkinja i dalje zadržava jedinstveno uvjerenje zbog kojeg se i zaljubila u fotografiju: da su 'ljubav i ljepota skriveni u trenucima koje ponekad zaboravimo ponovno proživjeti'!


Osim što istražuje romantične veze starijih parova, projekt također pokazuju veze između djedova i baka i njihovih unuka. Zajedno, ova predivna galerija pomaže ilustrirati važnost intimnih veza - i romantičnih i obiteljskih - u svim fazama života.

Budi najbolja verzija sebe.


"Koju god zemlju da posjetim, pobrinem se da fotografiram starije parove i ne mogu izraziti koliko mi je to ispunjavajuće. Priče koje čujem iz njihovih zajedničkih života...i čista i iskrena ljubav kojoj svjedočim tijekom ovog projekta naprosto su nevjerojatne. Jedan stariji gospodin mi je rekao: 'Kad smo bili mladi, imali smo toliko toga oko sebe što nam je odvraćalo pažnju. Naša ljubav uvijek je izgledala tako užurbano...tako nepotpuno. Ali sada kada imamo samo jedno drugo - ova ljubav, ovo zajedništvo je jedino što je važno'", rela je fotografkinja za portal Bored Panda.


Pročitaj još:

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.