Budi najbolja verzija sebe.
Jednostavna, a učinkovita

Ova poza ti jamči vrhunac. Je li ti među omiljenima?

Sjajna je stvar što ova poza za seks ne traži nikakvu posebnu kondiciju od tebe, ni gipkost, a toliko vam toga pruža...

Budi najbolja verzija sebe.

Vjerojatno nikada nisi toliko vremena provela sa svojim dragim, koliko protekle godine. Dva lockdowna učinila su svoje… dosadilo vam je slaganje puzzli, figurice šaha više ne možete ni pogledati, a ispucali ste i sve što se dalo ispucati na Netflixu. Ista je situacija i u spavaćoj sobi. Zar ne? Teško je biti kreativan kad si zatvoren u četiri zida pa čak i s najdražom ti osobom na svijetu. Na sreću, imaš nas, a mi, kao i uvijek, imamo odličnu ideju. Za ovu igru trebaju ti dva igrača, a sjajna je stvar što u njoj oboje pobjeđuju. Ona je jedini opravdani razlog zbog kojeg smiješ ostati u kući/stanu, kada su vani ovako divni sunčani dani.

Ne zahtjeva nikakvu opremu, kao što ju traži, primjerice, planinarenje, no gotovo je sigurno da ćete oboje uživati o osvajanju vrhunca. Sve što ti treba je prisjetit se satova tjelesnog. Uglavnom, da ne dužimo, predlažemo ti pozu za seks za koju ne moraš biti u zavidnoj formi niti nešto specijalno gipka, a ni on. Ova poza jamči ti duboku penetraciju i orgazam, zbog čega se i zove čarobnjak orgazma.

Evo kako ćete ju izvesti: Lezi na leđa i raširi noge tako da on može kleknuti među njih. Napravi mali most (zato smo spomenule tjelesni), odnosno digni se na ramena, a on neka te primi za bedra, privlači sebi i diktira tempo dok ulazi u tebe.

Budi najbolja verzija sebe.

Bit ćeš zahvalna i gravitaciji koja će u ovom položaju podignuti tvoje grudi i njemu priuštiti nezaboravni prizor. Za dublju penetraciju prebaci noge preko njegovh ramena, a on neka ti se približi i da ti poljubac… Dalje ne moramo objašnjavati.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.