Osam stvari koje žene rade, a muškarcima su potpuno neodoljive

Od smisla za humor do aktivnog društvenog života, izgleda da postoji nekoliko stvari koje uvijek privlače pažnju suprotnog spola

Žene znaju što žele - jednostavno ne znaju uvijek kako to muškarcima reći. U pravilu, jedna stvar koju žene ne žele je tip koji se na kraju ispostavi kao netko tko je ne tretira kako treba i ne poštuje je nimalo. Iako će neodoljive žene vjerojatno i dalje privlačiti frajere koji doista ne znaju kako tretirati ženu, također će vjerojatno privući i gospodina Savršenog.


Puno je oprečnih savjeta za izlaske i osvajanje nečijeg srca: glumi da si neosvojiva, nemoj glumiti da si neosvojiva, budi svoja, budi ljubitelj sporta, budi seksi, ali svejedno prizemna...popis se nastavlja unedogled.

Ipak, ako je vjerovati kolumnistu Brianu Fairbanksu s portala Your Tango, postoji osam stvari koje muškarci vole i smatraju neodoljivima. On tvrdi da, ako žena čini barem jednu stvar s ovog popisa, privući će pažnju gospodina Savršenog - zauvijek. Baci oko na popis u nastavku i javi nam slažeš li se.

1/9
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.