Budi najbolja verzija sebe.

Osam stvari koje žene rade, a muškarcima su potpuno neodoljive

Od smisla za humor do aktivnog društvenog života, izgleda da postoji nekoliko stvari koje uvijek privlače pažnju suprotnog spola

Budi najbolja verzija sebe.

Žene znaju što žele - jednostavno ne znaju uvijek kako to muškarcima reći. U pravilu, jedna stvar koju žene ne žele je tip koji se na kraju ispostavi kao netko tko je ne tretira kako treba i ne poštuje je nimalo. Iako će neodoljive žene vjerojatno i dalje privlačiti frajere koji doista ne znaju kako tretirati ženu, također će vjerojatno privući i gospodina Savršenog.


Puno je oprečnih savjeta za izlaske i osvajanje nečijeg srca: glumi da si neosvojiva, nemoj glumiti da si neosvojiva, budi svoja, budi ljubitelj sporta, budi seksi, ali svejedno prizemna...popis se nastavlja unedogled.

Ipak, ako je vjerovati kolumnistu Brianu Fairbanksu s portala Your Tango, postoji osam stvari koje muškarci vole i smatraju neodoljivima. On tvrdi da, ako žena čini barem jednu stvar s ovog popisa, privući će pažnju gospodina Savršenog - zauvijek. Baci oko na popis u nastavku i javi nam slažeš li se.

Budi najbolja verzija sebe.

Imaš sjajan smisao za humor

Jedna od najjednostavnijih (a iznenađujuće - najmanje korištenih) metoda je dobar smisao za humor. Kada žene odgovaraju na njihove šale, umjesto da se samo nasmiju, muškarci znaju da su napravili pravi izbor. 

Kako piše Brian: "Želimo ženu koja nam je partner u zabavnom razgovoru, a ne samo obožavateljica našeg humora."

Budi najbolja verzija sebe.

Spit Take GIF from Spit GIFs

Nisi opsjednuta svojim ormarom

Ako većinu svog vremena, energije (i novaca) trošiš na odjeću i obuću, muškarci bi mogli posumnjati da si pomalo površna.

"Sviđa nam se žena koja brine o svom izgledu, ali koja također zna da je privlačnost više u samopouzdanju nego u posjedovanje skupih cipela."

41. Ugh, I Have Nothing To Wear. GIF from Nothingtowear GIFs

Ne zaljubljuješ se olako

Baš poput zakona ponude i potražnje, muškarci žele priželjkivati našu pažnju prije nego što je dobiju.

"Kad je jednom dobijemo, lijepo je podsjetiti se da imate oči samo za nas", piše Brian.

Wink! - Legally Blonde GIF from Legallyblonde GIFs

Zdrava si, ali nisi opsjednuta zdravljem

Nimalo iznenađujuće, muškarci vole vidjeti ženu s dobrim tijelom, ali ne ako to znači da više vremena provodi u teretani nego s njima.

Isto tako, oprostit će ti što si jela salatu na prvom spoju, ali ne i na svakom drugom do kraja života. Zapamti: muškarci vole obline, a žene koje svakodnevno dižu utege pomalo su zastrašujuće.

Wheres My French Fries Wheres My Order GIF from Wheresmyfrenchfries GIFs

Prizemljena si

"Volimo žene koje nam opraštaju povremeni glupi potez. Ako u neobaveznom razgovoru kažemo pogrešnu stvar, a to nije bila rasistička ili neka idiotska primjedba, a ona to pamti sljedećih mjesec dana, vjerojatno se nećemo složiti s najmanje 25 posto svega što bilo tko kaže", piše Brian i poručuje ženama da zaborave na nepotrebnu dramu.

Jasmine Bath GIF from Jasmine GIFs

Uzvraćaš pozive

"Znam da se čini da pozivanje žene nije velika stvar jer smo odrasli muškarci, ali svaki put kad je prvi put zovemo, prestrašeni smo da će se dogoditi jedna od sljedećih stvari: nećete nas se sjećati ili moramo smisliti nešto duhovito što ćemo reći na vašu govornu poštu", piše Brian i poručuje: "Ako ste nam već dale svoj broj, onda se javite na poziv ili poruku. Čemu ignoriranje?"

Hello From The Other Side GIF from Adele GIFs

Strastvena si

Uvijek je inspirativno kad se netko s nečim bavi i to čini strastveno. Bez obzira radi li se o hobiju ili poslu, vidjeti ženu da je strastvena oko nečeg u svom životu, muškarcima je itekako privlačno.

The Addams Family Paint GIF from Theaddamsfamily GIFs

Imaš prijatelje

Iako je približavanje glasnom ženskom društvu pomalo zastrašujuće, veza sa ženom bez prijateljica još je strašnija.

"Lijepo je znati da možemo provesti neko vrijeme sami ili u muškom društvu, a ne uvijek imati nekoga usamljenog i razočaranog kraj sebe. Osim toga, možda će se nekoj od vaših prijateljica svidjeti jedan od naših prijatelja, a to je za nas jedna od najdražih win-win situacija."

Nice Moves GIF from Weekendvibe GIFs

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.