Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pripazi

Prepoznaj ih: Psihološke igre kojima pribjegava nesiguran muškarac

U konačnici je vrlo jednostavno - ako se kraj njega osjećaš nesretno i nesigurno vrijeme je da mu kažeš zbogom. No, kad bi bilo tako lako, sve bi žene bile sretno zaljubljene

pexels-marcelo-chagas-2234623.jpg
Foto: Pexels

Nesiguran muškarac može te stajati zdravlja i živaca, stoga prije, no što se zaljubiš u jednog takvog (a znamo da kad srce bira, pamet nema glasa), pročitaj kako prepoznati ovakvog muškarca. Iskompleksiran i nezreo frajer nije onaj kojeg želiš u životu - jedino ako tražiš nekoga tko neće biti tu kada ti treba pomoć, rame za plakanje, zagrljaj, nekoga tko će ignorirati poruke i ne javljati se danima, nekoga tko će u tebi buditi sumnje svake vrste. Nemoj misliti da ovo rade sam nezreli balavci. Puno je muškaraca koji se ponašaju neprimjereno svojoj dobi. Nemoj svoje srce povjeriti jednom takvom.

Image
Ne gubi vrijeme

Uzalud ti trud: Ovi tipovi muškaraca jednostavno nisu 'kandidati' za vezu

shimmer fallback

U nastavku ti donosimo tri stvari koje čine nesigurni muškarci, odnosno tri perfidne igre koje igraju sa svojim partnericama. Prepoznaš li se u bilo čemu što ćemo u idućim recima napisati, bez previše razmišljanja okreni mu leđa. Ne, neće se promijeniti i ne, ne trebaš mu dati još jednu priliku niti pronaći opravdanje za njegovu najnoviju svinjariju.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.