Budi najbolja verzija sebe.

'Neka se i on potrudi': Pet poza za oralni seks koje bi mogla isprobati

Navikao je samo primati, ali ne i pružati oralno zadovoljstvo? Možda je došlo vrijeme je da ga malo 'preodgojiš'. Pokušaj s ovih pet pozicija

Nekim ženama oralni seks funkcionira isključivo kao predigra, a drugima je svojevrsni desert nakon večere tijekom koje se baš i nisu "najele".

Kako god bilo, većina uživa u oralnom seksu, no frajeri ga vrlo često tek odrade kao svojevrsnu propusnicu za dalje. Oralni seks ne bi smio biti rutina. Rutinu zadrži u kupaonici kad svako jutro i večer pereš zube i nanosiš na lice tonik pa kremu ili u treningu kad obuvaš tenisice i tajice pa istrčavaš na stazu. U seksu nema mjesta rutini.U nastavku ti donosimo pet pozicija u kojima ćeš u roku od nekoliko minuta doživjeti orgazam, a da njegov gospodin ostane po ključem, odnosno iza remena. Kad ti je već frajer šutljiv i nema šanse da ga nagovoriš da priča o osjećajima i kaže ti da te voli, nek' bude neke koristi od tog njegovog jezika.

Znaš da ne čitaju misli. Više ni knjige ne čitaju...pa čak ni deklaracije na šamponima dok sjede na WC-u. Sad čitaju komentare na Facebooku. To je sva njihova literatura, a vokabular od takve baš i nije bogat. Možda bi čovjek nešto i htio reći, ali nema riječi. Kad se već ne može izraziti usmeno, neka pokuša oralno. Ti se samo namjesti. Evo kako:

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.