'Neka se i on potrudi': Pet poza za oralni seks koje bi mogla isprobati

Navikao je samo primati, ali ne i pružati oralno zadovoljstvo? Možda je došlo vrijeme je da ga malo 'preodgojiš'. Pokušaj s ovih pet pozicija

Nekim ženama oralni seks funkcionira isključivo kao predigra, a drugima je svojevrsni desert nakon večere tijekom koje se baš i nisu "najele".

Kako god bilo, većina uživa u oralnom seksu, no frajeri ga vrlo često tek odrade kao svojevrsnu propusnicu za dalje. Oralni seks ne bi smio biti rutina. Rutinu zadrži u kupaonici kad svako jutro i večer pereš zube i nanosiš na lice tonik pa kremu ili u treningu kad obuvaš tenisice i tajice pa istrčavaš na stazu. U seksu nema mjesta rutini.U nastavku ti donosimo pet pozicija u kojima ćeš u roku od nekoliko minuta doživjeti orgazam, a da njegov gospodin ostane po ključem, odnosno iza remena. Kad ti je već frajer šutljiv i nema šanse da ga nagovoriš da priča o osjećajima i kaže ti da te voli, nek' bude neke koristi od tog njegovog jezika.

Znaš da ne čitaju misli. Više ni knjige ne čitaju...pa čak ni deklaracije na šamponima dok sjede na WC-u. Sad čitaju komentare na Facebooku. To je sva njihova literatura, a vokabular od takve baš i nije bogat. Možda bi čovjek nešto i htio reći, ali nema riječi. Kad se već ne može izraziti usmeno, neka pokuša oralno. Ti se samo namjesti. Evo kako:

Zavali se i uživaj


Za ovaj užitak treba ti nešto na što ćeš se nasloniti. Bilo da si u ftelji, na krevetu ili kauču, nasloni se, ugodno smjesti, možeš se i poduprijeti s dva - tri jastuka, privuci koljena i raširi noge. Pozovi ga i uživaj u senzacijama i pogledu koji imaš na njega.

Straga

Lezi na trbuh i podigni zdjelicu. Ako ti je teško biti u toj poziciji podupri se jastukom koji ćeš staviti ispod sebe. Dok te on liže straga ti prstima stimuliraj klitoris. Dvostruki užitak.

Sjedni mu na lice

Ova pozicija jednako je seksi i njemu i tebi. Muškarce pali kada žene znaju što žele, to zatraže i dobiju, a što je eksplicitnije u izražavanju želja od stavljanja svojih usana na njegove usne?

Ostani na nogama

Nasloni se na kuhinjski element, perilicu rublja, stol ili se nemoj uopće nasloniti već samo raširi noge. Daj mu jastučić da ne nažulja koljena (zezamo se, neka trpi malo), uhvati ga za glavu, kao što i on tebe uhvati i pokaži mu što da radi. Obuj štikle. Ovo je dominantna pozicija u kojoj ćete oboje uživati.

68

Varijacija na pozu 69 u kojoj ti štrajkaš. Neka tvoj partner legne na leđa, ti lezi na njega, također na leđa, odnosno opkorači ga, sjedni mu na ramena (daj mu jastuk, da spusti glavu na njeg) i lezi se na njegovo tijelo. Glava će ti, ako si jako gpika doći do njegovg krila, a ako nisi podnočit ćeš se rukama i gledati što ti lijepoga radi. 

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.