Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Krivi odabir

Želiš ozbiljnu vezu? Onda je ne traži na ovim mjestima

Teško je sa sigurnošću reći da nećeš srodnu dušu upoznati na najrazuzdanijem partiju ili kvartovskom kafiću, moguće je, ali veće su šanse da ćeš tamo naći muškarca koji traži neobaveznu zabavu

pexels-inga-seliverstova-3394217.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Ljubav se dogodi na najneočekivanijim mjestima, teško da možemo predvidjeti kada ćemo i gdje pronaći onog pravog s kojim ćeš ostvariti kvalitetnu vezu, po mogućnosti naći partnera za cijeli život. Sve je moguće, ali ako si imala katastrofalne spojeve u zadnje vrijeme i to jedan za drugim, možda frajere tražiš na krivim mjestima.

Image
Prijatelji ili nešto više?

'Možda je to ljubav': Znakovi da vaše prijateljstvo prerasta u nešto puno više

Nije znanost da se ljudi okupljaju u klubovima, kafićima i događanjima ovisno o svojim vlastitim preferencijama, pa tako postoje i mjesta gdje se okupljaju frajeri kojima veze nisu jača strana i traže samo zabavu. Teško je sa sigurnošću reći da nećeš srodnu dušu upoznati na najrazuzdanijem partiju ili kvartovskom kafiću, moguće je, ali veće su šanse da ćeš tamo naći muškarca koji traži neobaveznu zabavu. Ako žudiš za ozbiljnijim odnosom, i htjela bi upoznati muškarca za vezu, izbjegavaj ova mjesta jer to su definitivno najgore destinacije na kojima možeš tražiti ozbiljnu vezu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kafići

Ne kažemo da nije moguće, moguće je. I sama si upoznala puno frajera upravo u kafićima, ali sjeti se kakvih frajera. S razlogom više nisu pored tebe. Pa nemoj ponavljati istu grešku sto puta. Kafići nisu baš ambijent za ostvarivanje ozbiljne veze, utjecaj alkohola i glasna glazba čine svoje i uglavnom ti odnosi ostanu površni. Zgodno je ako tražiš zabavu za jednu noć, ali barska atmosfera nije baš obećavajuća za dublje upoznavanje.

shimmer fallback

Vjenčanja

Frajeri imaju drugačiju percepciju vjenčanja od nas žena. I dok ti roniš suze i maštaš kako ćeš jednog dana ti biti da kojoj će se svi diviti u prekrasnoj vjenčanici, muškarci na to ne gledaj ni upola emotivno kao žene. Njima je u glavi kako da se maksimalno zabave pa škicaju djeveruše i procjenjuju koja bi mogla biti raspoložena za cjelonoćno druženje. Vjeruj, ni jedan muškarac na vjenčanju ne sanjari o tome kako će upoznati ljubav svog života, zato ovo definitivno nije pravo mjesto za upoznavanje budućeg gospodina savršenog.

shimmer fallback

Posao

Nemoj miješati posao i zadovoljstvo. Iako izgleda kao dobra ideja, i na početku će se vjerojatno činiti kao bajka, ali ako ne opstane stvorit će vrlo neugodnu radnu atmosferu, a posao nije nešto što ćeš promijeniti sutra. Čak i prijateljski prekidi stvorit će dozu nelagode, a to ne želiš. Ima dovoljno riba u moru i izvan posla.

shimmer fallback

Stranice za dejtanje

Znamo da su profili na tim stranicama primamljivi jer djeluje kao da je lako pronaći ono što stvarno tražiš, ali znaš i sama da većina tamo traži povremenu zabavu. Budi spremna na to ako se upustiš u tu avanturu. Devedeset posto korisnika tih stranica ima jasan razlog zbog kojih je tamo ,a teško da je taj razlog potraga za srodnom dušom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.