Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Poza koju morate isprobati

Maksimalan užitak za nju: Poza motocikla u kojoj je vrhunac zajamčen

Motocikl nije samo prijevozno sredstvo - to je i odlična seks poza u kojoj ćete uživati i ti i tvoj partner, a evo zašto biste ju trebali isprobati

adnana-chereche-7RuqLuZACLc-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Kada netko spomene riječ motocikl, prva asocijacija vjerojatno nam je prijevozno sredstvo na dva kotača, a sigurno ne seks. A razlog tome je vjerojatno taj što većina ljudi do sad nije čula za seks pozu motocikl u kojoj uživa sve više parova - i to s valjanim razlogom. I ne, ne radi se o seksu na motociklu, već o pozi koja nevjerojatno podsjeća na motocikl.

Naime, u ovoj pozi žena treba leći na jastuke (i to na nekoliko njih koji su smješteni iza njezinih leđa), a muškarac treba kleknuti tako da ženina stražnjica bude na njegovim koljenima, a ona noge stavi oko njega. Na taj će se način on moći postaviti kao da je na motociklu i spreman za vožnju. Ovo je, dakle, poza u kojoj je partner koji penetrira gore.

Image
'Chairman' poza

Kontrola u njezinim rukama: Vruća seks poza u kojoj će posebno uživati žene

Iako motocikl pozu nećeš pronaći u Kama Sutri ili bilo kojoj knjizi o seksu, ona je nesumnjivo jedna od najboljih poza za seks za sve žene koje uživaju u dvostrukoj stimulaciji klitorisa i G-točke - bilo uz pomoć ruku ili seksualnih igračaka - što je za većinu žena dobitna kombinacija za postizanje vrhunca.

Ova je poza, uz to, idealna za sve parove koji nisu skloni egzibicijama u spavaćoj sobi i preferiraju udobne poze, a u nastavku donosimo nekoliko razloga zašto je ovo poza koju ti i tvoj partner jednostavno ne smijete zaobići.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.