Budi najbolja verzija sebe.
Tako sitne, a tako moćne

Male seksi igračke koje uvijek možeš imati uz sebe

Ponekad nije potrebno imati velike vibratore da bismo bile sretne i seksualno zadovoljene. I mali vibratori diskretnih dimenzija i oblika mogu savršeno poslužiti svrsi

Srećom, odavno teme seksualnih igrača nisu tabu tema, a mi svako toliko provjerimo najnoviju ponudu zgodnih napravica koje služe našem zadovoljstvu. I dok se danas na tržištu doista mogu pronaći apsolutno svi oblici, boje, veličine i tipovi vibratora i dildoa, ponekad nismo zainteresirane za one najmoćnije modele ili pak najveće, već one suptilne, koje možemo nositi u torbici ili na putovanje.

Diskretni mikro vibratori u posljednjih su par godina totalni hit na tržištu seksualnih igračaka, a mi smo si dale truda te smo pronašle pet povoljnih modela koji jamče zadovoljstvo. Osim što nisu pretjerano skupi, savršeno će odraditi posao i dovesti te do vrhunca u rekordnom roku, a pri tome će i šarmantno izgledati.

Od onih koji se mogu pohvaliti snažnim vibracijama, onih vodootpornih pa sve do onih u obliku malog šarenog metka ili ruža - odaberi onaj model koji najbolje odgovara tvojim potrebama i dobro se zabavi sama sa sobom ili s partnerom.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.