Budi najbolja verzija sebe.
Vodič za dobar seks

Kako zadovoljiti ženu: Tehnika osmice i mnoge tajne ženskog orgazma

Intimni odnosi trebali bi muškaraca i ženu još više povezati, a to je i dio života u kojem je važno da oboje budu zadovoljni

Čini nam se da se puno priča o seksu i užitku kojem on pruža, no nije sve tako sjajno. Žene često imaju velike probleme s postizanjem orgazma i potrebno je da oba partnera ulože trud da bi stvari u krevetu bile fantastične.

Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine otkrilo je da je ženama u prosjeku potrebno 13 minuta i 41 sekunda da postignu orgazam, no ono što je zanimljivo da je isto istraživanje pokazalo da svaka šest žena ne doživi orgazam. Muškarci se često boje ovih brojeva jer misle da nisu dobri ljubavnici i pitaju se (možda potiho) - kako zadovoljiti ženu?

U povijesti se uvijek više pričalo o muškom zadovoljstvu kada se radi o seksu, a žene su često bile samo sporedni likovi. "Naša kultura ne troši vrijeme na razgovore o vaginama ili ženskom užitku, pa čak i same žene nisu sigurne kako funkcioniraju njihovi dijelovi tijela, što je dobro za njih i kako doživjeti orgazam tijekom seksa", objašnjava seksualna terapeutkinja Cyndi Darnell za MBG relationship. Uz njezine savjete, ali i drugih stručnjaka muškarci mogu otkriti kako povećati zadovoljstvo u krevetu i dovesti ženu od vrhunca, a žene ove dolje navede savjete mogu podijeliti s partnerom.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.