Jesu li starije žene bolje u krevetu?

Seksolozi tvrde kako su žene u godinama bolje ljubavnice

Postoji određena skupina muškaraca koji vole biti u vezi sa starijim ženama i to iz jednog jedinog razloga – jer smatraju da su bolje u krevetu. Neki smatraju da starije žene zbog svog iskustva i većeg samopouzdanja uistinu jesu bolje u krevetu, no znate kako kažu – o ukusima se ne raspravlja, pa tko voli, nek' izvoli!

Osobno smatram da bi većina normalnih muškaraca ipak između mlađe i starije žene odabralo onu mlađu, osobito ako je riječ o ženi s kojom žele izgraditi budućnost. S druge strane, ako traže samo seks možda bi ipak odabrali ovu stariju, ali opet ne mora biti. Sve je to stvar ukusa i osobnog odabira. 

Seksolozi tvrde kako su žene u godinama bolje ljubavnice jer znaju što rade te vole dominirati u krevetu, što pak uzbuđuje muškarce. Otvoreno pokazuju što im se sviđa, prilično su samouvjerene i nije im neugodno 'uputiti muškarca'.

Seksologinja Tracy Cox za Daily Mail sa sigurnošću tvrdi kako su starije žene bolje u krevetu zbog sljedećih nekoliko razloga:

1. Znaju što rade

Starije žene iza sebe imaju već nekoliko veza, i vrlo vjerojatno veći broj seksualnih partnera (iako uvijek postoje iznimke).  Zbog toga imaju određeno iskustvo i znaju kako se nositi s određenim situacijama u krevetu. 

2. Vole dominirati

Zbog svog iskustava, starije žene ponekad u krevetu vole preuzeti glavnu ulogu, osobito ako je riječ o seksu s mlađim muškarcem. Iako takav razvoj situacije izvan kreveta može biti prilično problematičan, u spavaćoj sobi funkcionira jako dobro, tvrdi seksologinja. 

3. Ne žure se 

Iskusne žene vole dulju predigru i ne srame se toga, poput nekih mlađih žena. Svjesne su činjenice kako sporiji i dulji seks može biti užitak za oba partnera. 

4. Pokazuju što im se sviđa 

Muškarci vole kada im žena u krevetu jasno objasni što joj se sviđa. Starije žene vrlo su precizne kad je o tome riječ. 

5. Ne boje se uputiti muškarca

Starije žene se ne boje zatražiti od partnera da ih zadovolji, baš onako kako im najviše odgovara. Mlađe se žene ponekad boje od ljubavnika zatražiti da ispuni njihove potrebe, dok starijima to uopće nije problem, smatra Cox. 

6. Samouvjerene su 

Samouvjerene žene u krevetu su vrlo poželjne ljubavnice za velik broj muškaraca. Stručnjaci smatraju kako je upravo samouvjerenost u krevetu ključna osobina kojoj mlađi muškarci teško mogu odoljeti. 

Ipak, postoji i velik broj mlađih žena koje znaju što žele u krevetu i ne boje se to pokazati, baš kao što postoje i starije žene kojima u krevetu nedostaje samopouzdanja upravo zbog godina i izgleda jer ne izgledaju kao žene u dvadesetima (i upravo iz tog razloga stariji muškarci vole mlađe žene). 

Dakle, zaključak je sljedeći: postoji sve i svašta, i kao što smo već spomenuli na početku, različiti smo pa nam se tako i ukusi razlikuju. Netko voli mlađe, netko starije. Na kraju krajeva, godine uopće nisu bitan faktor.  Jedino što je važno kad je riječ o kvalitetnim vezama je da među partnerima postoji  ljubavi, strast i uzajamno poštovanje . Sve ostalo manje je bitno. 

Izvor: www.dailymail.co.uk
Foto: stockimages/Freedigitalphotos.net 

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.