Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Je li s vama samo kako bi prebolio drugu?

Nemojte biti osoba na kojoj će netko liječiti svoje rane – to nitko ne zaslužuje

Je li s vama samo kako bi prebolio drugu?
Budi najbolja verzija sebe.

Započeti vezu u nekim drugačijim okolnostima može i ne mora biti prednost. Postoji mnogo situacija i razloga kako prepoznati da je on s vama samo kako bi prebolio drugu (bivšu). Vući emocionalnu prtljagu iz prošlih veza u novu nikako nije dobro, a ponekad je teško sam sebi priznati da se to zapravo događa. Evo nekih tragova kako to prepoznati...


Zaljubljen je u vas ikakvog pravog razloga

Daleko od toga da nemate prave kvalitete kao žena, međutim, svi već znamo razliku između zaljubljenosti i ljubavi. Površni odnosi neka vam odmah budu sumnjivi, ali i odnos koji se u isto vrijeme pomiče jako brzo i jako sporo. Prvih nekoliko tjedana skida vam zvijezde s neba, dok vas s druge strane svako malo iznenadi čudnim i nejasnim izjavama koji si ne znate kako protumačiti.

Vaša veza je ili potpuno ispunjena ili potpuno prazna

Predstavlja li vaša veza emocionalno zadovoljstvo kroz većinu vremena? Ako imate prevelike oscilacije, a pogotovo ako svako malo na repertoar dolazi tema bivših, ljubomora i razni pokušaji ljubomore – svakako se pitajte kuda to vodi. Previše priča o prošlosti (nimalo ugodnih), zajedničke fotografije i slično... Sve to je normalno. Međutim, vi niste njegov psiholog koji je dužan izliječiti njegove rane iz prošle veze. Svatko to radi sam za sebe i onako kako najbolje zna, a pogotovo ako je to bila veza iz koje je netko izašao ranjen.

Velikeee količine seksa

Ne kažemo da je to loše, dapače! Ali, uzmite u obzir (pogotovo ako imate neke sumnje u vezi njegove ranije veze) da ljudi u takvim situacijama koriste seks kao izliku i sredstvo koje će ih zaštititi od većih, jačih i dubljih emocija. Ako uz to on rijetko priča o osobnim stvarima, svakako to uzmite kao znak upozorenja.

Teško priča o sebi

Ponekad osobe nakon prekida izgube sebe. Dakle, nije da on nema interese, hobije, životne ciljeve – ali ako ih ne može podijeliti s vama i funkcionirati kao normalna osoba, vrijeme je da se zapitate u čemu je problem. Konstantno prepričavanje trauma iz prošle veze, vrijeđanje bivše, uspoređivanje prošlog i sadašnjeg te slične stvari nije nešto čemu je mjesto u novoj i tek započetoj vezi. Nemojte biti osoba na kojoj će netko liječiti svoje rane – to nitko ne zaslužuje.


self.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.