Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Ako se još uvijek mučiš s orgazmima, ovo je jedan od najboljih seks trikova ikad

Jesi li čula za trik s jastukom? Možeš čak naručiti posebno dizajnirane jastuke za seks preko interneta

Ako se još uvijek mučiš s orgazmima, ovo je jedan od najboljih seks trikova ikad
Budi najbolja verzija sebe.

Jastuci za seks nekim su ženama potpuno promijenili iskustvo i doživljaj seksa. Iako postoji mnogo različitih varijanti posebno dizajniranih jastuka, poslužit će ti i bilo koji jastuk kojeg već imaš u spavaćoj sobi.

Zašto jastuk?

Jastuk za seks nudi više pogodnosti i možeš ga koristiti na više načina. On je odličan za misionarsku pozu jer podiže kukove i omogućava dublju penetraciju. Stoga jastuk može biti posebno koristan kada partner ima manji penis. 

Jastuk te istovremeno stavlja u položaj u kojem je pelvis povišen, a vaginalni kanal postaje ravniji, pa penetracija može biti mnogo ugodnija. Nekim ženama na ovaj način postaje mnogo lakša stimulacija G-točke. Ako imaš problema s osjećajem boli prilikom penetracije, definitivno probaj staviti jastuk ispod kukova za vrijeme misionarske poze.Osim toga, jastuk miče opterećenje s donjeg dijela leđa što može uvelike olakšati seks. Mnoge poze, pa čak i misionarska, vrlo su opterećujuće za naš donji dio leđa, a dodatna potpora u obliku jastuka učinit će cijelo iskustvo lakšim i ugodnijim.

Jastuk je odličan i za ''doggy'' pozu jer ti također omogućuje ugodniji položaj za kukove i miče opterećenje s ruku. Možeš se poigrati njime i isprobati ga u drugim pozama s obzirom na to da olakšava penetraciju i izdržljivost u pojedinim pozama. Također se možeš poigrati i s različitim veličinama jastuka i vidjeti kakvi jastuci ti najviše odgovaraju.

A ako želiš iskusiti kakav je seks s profesionalnim jastucima, možeš naručiti jedan od modela s Amazona.

Image

Divlje i lude seks poze za koje još niste čuli

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.