Budi najbolja verzija sebe.
Još nije gotovo

Kraj ljubavi... ili ne? Znakovi da ti se bivši želi vratiti

Kada prekineš vezu s nekim koga jako voliš, često se pitaš hoćete li ponovno biti zajedno. Ovi znakovi mogli bi otkriti da te tvoj bivši još nije prebolio i da te želi natrag

Neizbježno je da će nakon prekida s nekim koga voliš doći trenutak kada ćeš se zapitati je li veza doista gotova ili postoji li šansa da se tvoj bivši zapravo samo pretvara i da te nije prebolio. I ako je tako, razmišljaš o tome koja je vjerojatnost da ponovno budete zajedno u budućnosti.

Kako znati je li prekid veze zaista za zauvijek? To ne možeš znati - u ovoj fazi možeš se izluditi tražeći skrivene znakove da će se tvoj bivši na kraju vratiti, a ono što stvar čini još gorom jest činjenica da muškarci mogu biti odlični u slanju mješovitih signala. Neki bi mogli reći da je to zbog načina na koji muškarci i žene različito rješavaju prekide, čak i ako ga završite u dobrim odnosima.

U procesu prebolijevanja bivšeg nakon prekida, žena će si općenito dopustiti da osjeti sve svoje bolne emocije, razgovara sa svojim bliskim prijateljima, provodi vrijeme analizirajući što se dogodilo u vezi i prisjećajući se dobrih trenutaka. Proces je iznimno težak, ali pomaže ženama da steknu emocionalnu jasnoću i osjećaj kraja. Muškarci će, s druge strane, najvjerojatnije zakopati svoje osjećaje i "krenuti dalje".

Budi najbolja verzija sebe.

Muškarce se od djetinjstva uči da budu jaki pa se od njih, čak i kad su povrijeđeni, očekuje da djeluju snažno i kontrolirano, kao i da zadrže svoju neovisnost bez traženja pomoći. To je razlog zašto muškarcima ne samo da će trebati više vremena da se izliječe od slomljenog srca, već je također vjerojatnije da će se usput upustiti u destruktivno ponašanje.

Znači li sve to da će se tvoj bivši dečko na kraju vratiti? Ne nužno, ali ako ti nedostaje i želiš da ponovno budete zajedno, ovih sedam znakova moglo bi ukazivati na to da će se tvoj bivši na kraju vratiti.

1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.