Budi najbolja verzija sebe.
Eksperimentiranje se isplati

7 poza koje garantiraju postizanje vrhunca kod žena

Svi znamo da je ženski orgazam uvelike kompleksniji od muškog te ga je teže postići. Srećom, postoje poze koje garantiraju maksimalno zadovoljstvo oba partnera pa nitko ne mora biti zakinut.

Ljeto je savršeno razdoblje za vruće igrice pod plahtama. Ležerna atmosfera, godišnji odmori i putovanja nude nam odmak od svakodnevice pa mnogi parovi iskuse i povećanje libida i seksualne želje tijekom najtoplijih mjeseci u godini. No, nije uvijek dovoljno stalno vrtiti istu priču u krevetu - nekad ju je potrebno dodatno začiniti na obostrano zadovoljstvo partnera. Osobito su stvari u seksu komplicirane kada govorimo o postizanju ženskog orgazma, koji nažalost, još uvijek za oko 35 posto žena svijeta izostaje pri vođenju ljubavi. Kako se i ti ne bi našla u toj statistici, donosimo ti nekoliko zanimljivih poza za seks u kojima je penetracija intenzivna i duboka, a stimulacija klitorisa također prisutna.

Naime, upravo kombinacija klitoralne i vaginale stimulacije polučuje najbolje rezultate kod postizanja ženskog orgazma, pa bi ove poze svakako trebala isprobati čim prije. One će se vjerujemo itekako svidjeti i tvojoj muškoj polovici. Sve ih pronađi u nastavku i inspiriraj se za rasplamsavanje strasti ovog ljeta. Garantiramo da nećeš požaliti!

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.