Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Eksperimentiranje se isplati

7 poza koje garantiraju postizanje vrhunca kod žena

Svi znamo da je ženski orgazam uvelike kompleksniji od muškog te ga je teže postići. Srećom, postoje poze koje garantiraju maksimalno zadovoljstvo oba partnera pa nitko ne mora biti zakinut.

pexels-luana-freitas-15405242.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Ljeto je savršeno razdoblje za vruće igrice pod plahtama. Ležerna atmosfera, godišnji odmori i putovanja nude nam odmak od svakodnevice pa mnogi parovi iskuse i povećanje libida i seksualne želje tijekom najtoplijih mjeseci u godini. No, nije uvijek dovoljno stalno vrtiti istu priču u krevetu - nekad ju je potrebno dodatno začiniti na obostrano zadovoljstvo partnera. Osobito su stvari u seksu komplicirane kada govorimo o postizanju ženskog orgazma, koji nažalost, još uvijek za oko 35 posto žena svijeta izostaje pri vođenju ljubavi. Kako se i ti ne bi našla u toj statistici, donosimo ti nekoliko zanimljivih poza za seks u kojima je penetracija intenzivna i duboka, a stimulacija klitorisa također prisutna.

Image
Sve blagodati crnog vina

Znaš li zašto je dobro popiti čašu crnog vina svaku večer?

Naime, upravo kombinacija klitoralne i vaginale stimulacije polučuje najbolje rezultate kod postizanja ženskog orgazma, pa bi ove poze svakako trebala isprobati čim prije. One će se vjerujemo itekako svidjeti i tvojoj muškoj polovici. Sve ih pronađi u nastavku i inspiriraj se za rasplamsavanje strasti ovog ljeta. Garantiramo da nećeš požaliti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Misionarska poza s podignutim nogama

Nakon što ovo pokušaš, misionarska poza ti više nikada neće biti ista. Lezi na leđa, jastuk stavi ispod stražnjice, noge podigni na partnerova ramena i uživaj u trenutku. Penetracija će biti dublja zbog čega je orgazam zagarantiran.

Stražnjica dolje

Lezi na trbuh, podigni stražnjicu da partner lakše „uđe“ i spusti ju na krevet. Osim što će tako lakše stimulirati tvoju G točku, stimulirat će se i područje klitorisa što je najsigurniji put do ženskog orgazma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Omotaj ga nogama

Žena u ovoj pozi treba ležati na leđima, a partner na jednoj strani. Žena muškarca potom treba omotati nogama oko struka te se prepustiti seksualnim čarima i dubokoj penetraciji.

Stol za dvoje

Sve što ti treba za ovu poziciju je kuhinjski stol i vas dvoje. Žena treba leći na stol i podići jednu nogu, a muškarac stoji tijekom seksa. S obzirom na to da stoji, muškarcu su ruke slobodne pa s njima može dodatno stimulirati klitoris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Žlica

Jedna od omiljenih pozicija većine parova je upravo ova. Oboje leže na boku, žena je prva, okrenuta leđima muškarcu, a on ulazi u nju sa stražnje strane. Osim što osjećaju neopisivu bliskost, u ovoj poziciji vrhunac je zajamčen.

Obrnuta kaubojka

Muškarac leži na leđima, žena je na njemu, ali mu je okrenula leđa. Ovo je zasigurno jedna od pozicija u kojima je penetracija najdublja, pa je ženama i najlakše postići orgazam. Uz to, užitak za oboje je zagarantiran jer će muškarci u ovoj pozi osobito uživati u pogledu na žensku stražnjicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Zakorači i sjedni

U ovoj pozi je potrebno da muškarac sjedne na stolicu ili fotelju, a ti ga opkoračiš i zajašiš. Neka mu leđa budu što uspravnija, jer će tako penetracija biti dulja, a ti ćeš si trljanjem o njegov trbuh moći stimulirati i klitoris.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.