Budi najbolja verzija sebe.
Čudesni putevi zadovoljstva

Načini na koje možeš doći do vrhunca - bez dodirivanja

Vjerovala ili ne, čak su i neke od najbezazlenijih aktivnosti - od odlaska u teretanu, na jogu pa sve do nevinog spavanja - prilike za doživljavanje vrhunca

Neporecivo je da su orgazmi sjajni. Valovi užitka praćeni osjećajem opuštenosti i zadovoljstva praktički su definicija nevjerojatnog. No jesi li se ikada zapitala je li moguće doživjeti orgazam bez seksa i klasičnog samozadovoljavanja?

"Vrlo moguće!", govori Lola Jean, seksualna pedagoginja i stručnjakinja za mentalno zdravlje, za Elite Daily. "Naša su tijela jako pametna po tome što nas mogu zadiviti ako im vjerujemo i pustimo ih da rade na autopilotu." Gotovo kao da naša tijela samo čekaju puko postojanje u stanjima zadovoljstva: koliko je to čarobno?

Kako se pokazalo, postoji i nekoliko nekonvencionalnih načina na koje možeš postići orgazam. Čini se da se orgazmi samo skrivaju, čekajući da budu otkriveni praktički gdje god krenula. Tako je, čak su i neke od najbezazlenijih aktivnosti - od odlaska u teretanu, na jogu pa sve do nevinog spavanja - prilike za doživljavanje vrhunca.

Budi najbolja verzija sebe.

Neki od neortodoksnih načina na koje možemo doći do vrhunca definitivno su seksualne prirode, ali ne svi. Evo nekih od mnogih iznenađujućih načina na koje stručnjaci kažu da možeš doživjeti orgazam i naučiti kako doživjeti orgazam bez samozadovoljavanja i bez seksa.

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.