Budi najbolja verzija sebe.
Vrhunski užitak

6 koraka do vrhunca: Za savršene 'igre pod plahtama', poradi na ovim stvarima

Ne sjećaš se kad si posljednji put uživala u seksu ili uopće, kada si se ono posljednji put seksala? Prije dva mjeseca na godišnjem ili negdje oko prvog svibnja ili ono kad je stresao potres... prošle godine?

Seks je važan segment života i sasvim prirodna potreba odrasle osobe. Jača vezu između dvoje ljudi, ponekad troje, četvero i više, no swingeri nisu tema ovog članka. Osim što produbljuje intimnu povezanost partnera, seks ti jača imunitet, čini te vitalom i gipkom, pruža ti zadovoljstvo, a i nužan je želiš li napraviti svoje ljude.

Koktel hormona kojim te tijelo časti kada mu priuštiš orgazam rijetko gdje drugdje možeš iskusiti. Tijekom klimaksa pojačano se luče u organizmu dopamin, endorfin i oksitocin, popularno nazvani hormoni ljubavi i sreće. No, što ako ne možeš postići orgazam i ako ne uživaš u seksu? Ili još gore, ako si potpuno od njega odustala, a nisi se zavjetovala za život u celibatu?

Vrijeme je da poradiš na sebi. I to mislimo u doslovnom smislu. Istraži svoje tijelo, upoznaj se kako dosad još nisi i prigrli svoju seksualnost. Kišni jesenski dani su kao stvoreni za lekcije iz vlastite seksualnosti.

Budi najbolja verzija sebe.

Zavuci se pod plahte i uživaj, a kada savladaš gradivo, podijeli ga s njim. Prvo poradi na sebi, a onda na njemu:) U nastavku ti donosimo šest stvari kojih moraš biti svjesna želiš li kvalitetan seksualni život. A tko ne želi?

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.