Budi najbolja verzija sebe.
Želi li te natrag?

'Voli me - ne voli me': Ovi znakovi otkivaju da ti se bivši želi vratiti

Iako žene teže podnose prekid veze, muškarcima je potrebno puno više vremena da izliječe slomljeno srce. Otkrivamo 5 znakova koji otkrivaju da te bivši želi natrag

Svaki ljubavni prekid s osobom do koje nam je stalo je bolan i nesumnjivo je da će doći trenutak u kojem ćeš se zapitati je li veza stvarno gotova ili pak postoje šanse da se ti i tvoj bivši partner pomirite. Kako znati je veza gotova zauvijek ili pak postoje šanse za pomirenje?  Nakon prekida osjećaš se povrijeđeno i u potrazi si za skrivenim znakovima koji bi ti dokazali da te on i dalje voli i da će se, prije ili poslije, ipak vratiti.

Ponekad je teško odgonetnuti što on misli, no najvažnije je da nakon prekida i sebi i njemu daš malo vremena. Psiholozi tvrde da se žene i muškarci različito nose s prekidom veze. Žene teže podnose prekid, no muškarcima treba puno više vremena da se oporave.

U procesu 'prebolijevanja' bivšeg partnera, žene su emotivne i pričaju o svojim osjećajima s prijateljicama te provode puno vremena analizirajući što je pošlo po krivu, ali se vole prisjećati i onih lijepih trenutaka. Muškarci, s druge strane, skrivaju svoje emocije i žele što prije nastaviti dalje, iako su duboko u sebi povrijeđeni. Brže počnu izlaziti s drugim ženama i odgađaju suočavanje s emocijama koje im je prekid izazvao.

Budi najbolja verzija sebe.

Istraživanja su pokazala da prekid teže pogađa žene, no one se oporavljaju u potpunosti nakon nekog vremena te iz cijele situacije izlaze emocionalno jače. Muškarci pak se nikada ne oporave u potpunosti, već samo krenu dalje. I to je tako jer ih društvo odgaja na način da budu snažni i da ne pokazuju emocije. Upravo radi toga, većini muškaraca bit će potrebno puno duže da izliječe slomljeno srce.

No sve to ne mora nužno značiti da će ti se bivši vratiti nakon prekida. Ipak, postoje neke naznake i znakovi prema kojima možeš otkriti želi li te natrag. Pročitaj ih u nastavku.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.