Budi najbolja verzija sebe.
Pročitaj ga na vrijeme

Je li tvoj dragi derište? 5 znakova da si u vezi s nezrelom osobom

Planiraš s njim budućnost, želiš da bude otac tvoje djece, no jesi li sigurna da ćeš, udaš li se za njega, kraj sebe imati staloženu i zrelu osobu ili ćeš se vezati za veliko dijete?

Za ozbiljnu vezu i brak treba zrelosti. Štoviše, to je temelj kvalitetnog i dugog odnosa između dvoje ljudi. No, vrlo često godine na papiru nemaju veze s onim što je nekome u glavi pa iako hodaš s frajerom koji debelo gazi 30-ima i gledaš ga možda kao svog budućeg supruga, on je po pitanju zrelosti ostao u pubertetu.


To ne znači da trebaš dići ruke od njega. Nije riječ o lošoj osobi, samo o nezrelom frajeru kojem treba doći iz stražnjice u glavu. Naravno, pitanje je hoće li se to ikada dogoditi. Ako si spremna uz svoju djecu odgajati i ovo veliko koje si dobila uz vjenčani prsten, nastavak teksta ne moraš čitati, ali ako želiš provesti život uz osobu zrelu, odraslu osobu koja će ti biti oslonac, pročitaj na što trebaš obratiti pozornost kako ne bi "zaglavila" uz tinejdžera u tijelu muškarca. Otkrivamo ti pet znakova da je tvoj frajer nezreo.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.