Budi najbolja verzija sebe.
Često pitanje

Hush, hush: 3 razloga zašto žene glume vrhunac

Znanost se sve više bavi ženskom seksualnošću i otkriva stvari o kojima često šutimo,pa tako i tri najčešća razloga zašto žene glume orgazme

Ženski orgazam još uvijek je tabu tema. Iako se posljednjih godina sve više govori o ovoj temi, rade različita istraživanja, pripadnice ljepšeg spola još uvijek nisu potpuno spremne za razgovor o užitku i orgazmu.

Povijesno gledano uvijek je muško zadovoljstvo u seksu bilo najvažnije, a žene koje uživaju i žele vrhunski užitak u krevetu smatrale su se "ženama niskog morala". Dugo je trebalo da se progovori o ovim temama, a neke od njih su i otvorile TV serije poput "Seksa i grada". Jedna od tema koja uvijek intrigira je koliko žene često glume orgazme i zadovoljstvo te koji su njihovi motivi. Znanstvenici su se naravno pozabavili i ovim segmentom intimnih odnosa.

U nedavnom istraživanju istraživači su odlučili otkriti što žene motivira na ovakvo ponašanje. Pokazalo se mnoge žene smatraju da je to normalno činiti, dok druge misle da imaju pravo na orgazme i da trebaju zahtijevati, piše Psychology Today.

Budi najbolja verzija sebe.

Kopajući malo dublje, znanstvenici su otkrili da žene svoja postupke vežu za uvjerenja o spolu. Često su se pojavljivale rečenice poput "muškarci trebaju" i "žene moraju" ili "žene bi trebale". Ovo istraživanje je otkrilo neke motive za lažiranje orgazma.

1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.