Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Žena mačka

Znamo zašto Michelle Pfeiffer izgleda sjajno i u sedmom desetljeću. Ovo su njezini beauty trikovi

Nedavno se za potrebe snimanja filma French Exit ova vječna plavuša, vjerna jednoj frizuri, obojala u crveno

Beauty trikovi Michelle Pfeiffer: Znamo zašto Žena mačka izgleda sjajno i u sedmom desetljeću
Budi najbolja verzija sebe.

Holivudska glumica Michelle Pfeiffer jednom je prilikom rekla za People kako se tek iza 40. počela brinuti o svom izgledu. U mladosti nije uopće pazila na svoju kožu ni zdravlje.

"Pušila sam dvije kutije cigareta dnevno, živjela na gaziranim pićima, činila što hoću, prala sam lice sapunom. Ljudi su bili zaprepašteni kada bi vidjeli kako tretiram svoju kožu", dodala je za spomenuti časopis.


Na pragu svojih 50-ih, 2006. za časopis InStyle priznala je da je "koketirala" s faceliftingom kako bi izbrisala znakove starenja, a danas kada su joj 62. ponosno nosi godine i priznaje kako je potpuno opuštena po pitanju starenja i nema više potrebu boriti se protiv onoga što one donose.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

U nastavku ti donosimo nekoliko beauty trikova glumice švicarsko-njemakog porijekla koja je toliko dobro utjelovila Ženu mačku, da joj je ova seksi zlica iz obilježila karijeru. 

Sluša dermatologa

"Dermatolog mi je jednom dao sjajan savjet, a taj je da izbacim iz kupaonice ono ogledalo s povećalom. To je bio najbolji savjet koji sam ikada čula. Istina, bez njega puno teže nanesem maskaru jer ništa ne vidim, ali nema veze. Neopterećena sam", rekla je u šali Michelle za Abc News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Prehrana

I dok mnoge njezine kolegice najviše pažnje pridaju kozmetici, kako reparativnoj tako i dekorativnoj, Michelle Pfieffer vodi se parolom da ljepota dolazi iznutra te jako pazi na prehranu. Namirnice životinjskog porijekla izbacila je kako bi snizila kolesterol i to joj je pošlo za rukom već nakon dva mjeseca ovakvog režima, ali i donijelo dodatne benefite poput blistave i zategnute kože. Sad je otišla korak dalje i s veganske prešla na paleo prehranu.

Trening

Legendarna Žena mačka fizički je vrlo aktivna. Vježba u svojoj kućnoj teretani pet puta na tjedan te redovito trči i trenira jogu. Slobodno vrijeme, koliko je u mogućnosti, voli provoditi u dugim šetnjama.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Krema sa zaštitnim faktorom

Glumica redovito koristi kremu s visokim zaštitnim faktorom, bez obzira ima li sunca ili je oblačno. Na lice ju nanosi cijelu godinu, a ne samo ljeti. 

Bitan joj je san, no ustaje vrlo rano

Pfeiffer vodi računa da kvalitetno spava, no odlazi vrlo rano na počinak i nekada ustaje već u tri sata ujutro i vježba. Čak i vikendom voli ustati prije zore i uz šalicu kave promatrati izlazak sunca. Kvalitetan i redovit san vrlo je važan za dobar izgled kože, ali i za zdravlje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.