Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nova frizura

Želiš promjenu? Kratke frizure s kojima ćeš se osjećati - i izgledati - sjajno

Donosimo ti pet top kratkih frizura koje su vrlo moderne ove godine. Ako želiš promjenu, pogledaj naše prijedloge za inspiraciju

BeFunky-collage.jpg
Foto: Unsplash

Razmišljaš li o potpunoj promjeni frizure? Možda ti je dosadila duga kosa i isti odraz u ogledalu, a možda si već imala kratku kosu i znaš kako se dobro osjećaš s takvom frizurom.

Image

Kratka kosa nakon četrdesete? Ovo su savjeti kako je održavati

Žene se vrlo često boje promjene zbog nekoliko mitova o kratkoj kosi. Često se misli da nije ženstvena, ali nemoj zaboraviti da se u najljepše žene dvadesetog stoljeća nosile kratku ili kraću kosu - Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor i Ava Gardner. Također danas smo gotovo opsjednuti dugom kosom i zaboravljamo da baš kratka kosa otkriva lice te da ćemo puno lakše primijetiti ljepotu i crte lica. Čak će se i šminka više istaknuti kada žena ima kratku frizuru.

No, ima još jedan praktičan razlog zbog kojeg se žene teško odlučuju na ovu promjenu - vrlo teško je imati dobru frizuru u prijelaznom razdoblju kada se odluče na puštanje kose. Ali uz dobrog frizera sve se ovo lako riješi. Osim toga, kratka kosa se vrlo lagano održava, a i vrlo lako se igrati s različitim bojama. Ove godine su vrlo moderne kratke frizure, a mi ti u nastavku donosimo neke prijedloge za kratku frizuru:

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.