Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ideja za iduću manikuru

Kao stvoreni za proljeće: Zeleni 'matcha' nokti najnoviji su trend u manikuri

Ako si u potrazi za idejama za novu manikuru - ne traži dalje! Pronašle smo odlične manikure s proljetnom matcha zelenom bojom u glavnoj ulozi koje moraš isprobati

pexels-mikhail-nilov-6932070.jpg
Foto: Pexels

Proljeće je tu, a s dolaskom ovog mnogima najljepšeg godišnjeg doba, svi smo raspoloženi za nešto novo - nove frizure, novu garderobu, ali i nove manikure. A živahne i vesele manikure su upravo ono što nam je ovih dana potrebno kako bismo u potpunosti zakoračili u proljeće - upravo zato, na pomolu je novi trend u manikurama koji je već sada zavladao društvenim mrežama, a riječ je o zelenim matcha noktima.

Image
Samo nebo je granica

Šarenilo na noktima: Proljetne manikure koje će oduševiti ljubiteljice boja

Trend matcha manikure je upravo onakav kako i zvuči - lakiranje noktiju u nježno zelenu nijansu matcha praha, koji se može piti kao čaj ili kao matcha latte. Ovo zdravo piće iz godine u godinu je sve popularnije, a sve je traženija i ova manikura, koju možeš nositi na najrazličitije načine.

Bilo da se odlučiš na zelenu preko cijelog nokta, suptilni zeleni ombre, zeleni nail art ili pak francusku manikuru, nećeš pogriješiti.

Zelena boja 'in' je već nekoliko sezona, a ovog će proljeća, kada su u pitanju nokti, glavnu riječ voditi matcha manikura. Ova je boja kao stvorena za proljeće, a ako nemaš ideja kako ovu boju uklopiti u svoju manikuru, donosimo ti svu inspiraciju s Instagrama koja ti je potrebna. Bilo da ideš na manikuru u salon ili si 'sama svoj majstor' kod kuće, evo nekoliko ideja.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.