Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Sve nijanse zelene

Zelena manikura najveći je ljetni trend - inspiriraj se ovim idejama

Zelena boja na noktima najveći je ljetni trend, a nosi se u svim dizajnima i u svim nijansama. U nastavku se inspiriraj prekrasnim zelenim manikurama koje smo pronašle na Instagramu

zelena-manikura.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Zelena boja podsjeća nas na drveće, proljetnu travu i cvjetanje, a iako možda nije boja koju bismo prvo povezali s ljetom, ovog je ljeta itekako popularna, i to posebno na noktima. Zelene manikure u svim nijansama i dizajnima preplavile su Instagram ovog ljeta, a izgledaju toliko razigrano i veselo da odmah poželimo staviti zelenu boju na svoje nokte.

Image
Ide savršeno uz preplanulu put

Manikure u boji mente dodatno će istaknuti tvoju preplanulu kožu

Bilo da se radi o jarko zelenoj nijansi, nježnoj pastelnoj, ili pak zelenoj francuskoj manikuri, za svakoga se može pronaći ponešto, a nosi se sve - od jednostavnih dizajna do razigranih crteža na noktima. Ukratko, zelena boja odlično funkcionira u baš svakoj verziji na noktima i s njom ne možeš pogriješiti.

Ako nemaš ideja ili nisi sigurna kako bi zelena boja izgledala na tvojim noktima, u nastavku pronađi inspiraciju - od zelene francuske manikure do zelenih detalja na noktima, evo kako sve možeš "isfurati" zelenu boju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Zelena francuska manikura

Da je francuska manikura u boji veliki trend već je poznato, a ovog ljeta odluči se na francusku manikuru u nježnoj zelenoj nijansi. Zeleni vrhovi tvojih noktiju lijepo će se istaknuti, posebno ako imaš nokte kvadratastog oblika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jednostavno i klasično

Ako ne voliš previše eksperimentirati i ljubiteljica si klasičnih i jednostavnih manikura, onda je ovakva manikura savršena za tebe. Odaberi jednu nijansu zelene i njome oboji cijele nokte, a "wow" efekt bit će neizbježan.

Zelene linije

Svi se mi ponekad volimo poigrati s našim manikurama i ukrasiti ih detaljima i linijama, a zeleni detalji poput ovih odlično će izgledati na nude noktima. Osim što će ih podići na novu razinu i unijeti malo boje, bit će i odličan modni dodatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Pastelno zelena

Pastelna, mint nijansa zelene boje izgledat će odlično u kombinaciji s osunčanim tenom ovog ljeta, pa odabereš li ovu nijansu za svoju iduću manikuru, sigurno nećeš pogriješiti.

Srcolika manikura

Ako se želiš malo poigrati, odaberi manikuru poput ove. Oblik srca u nude boji i zelena boja oko njega savršena su kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Zeleni mikro french

Za sve ljubiteljice minimalizma, tu je decentna mikro francuska manikura u zelenoj boji koja je zaista neprimjetna, a opet se ističe. Koju god nijansu zelene odabrala, nećeš pogriješiti, a jarko zelena izgledat će najbolje i idealna je za ljeto.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.