Budi najbolja verzija sebe.
Boja proljeća

Zelena boja na noktima bit će jedna od najtraženijih manikura ovog proljeća

Ovog nas proljeća očekuju brojni trendovi u manikurama, no jedna je boja već sad vrlo tražena - zelena. Sa zelenim noktima ne možeš pogriješiti, a mi imamo nekoliko ideja u kojima možeš pronaći inspiraciju za svoju sljedeću manikuru

zeleni-nokti.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Tamnozelena, nijansa limete, neon zelena, maslinasto zelena, metalik zelena… sve su ovo nijanse zelene koje ćemo ovog proljeća viđati na noktima, ako se pita popularnu društvenu mrežu TikTok, na kojoj 'green nails', odnosno zeleni nokti, imaju preko 267 milijuna pregleda. Nije tajna da TikTok već odavno diktira beauty i modne trendove, pa smo tako i ovog puta zahvaljujući ovoj društvenoj mreži saznale koja će to boja biti najpopularnija na noktima u narednim tjednima.

Image
Lijepi nokti

Proljetne manikure koje će biti totalni hit idućih mjeseci

Zelena boja na noktima vrlo je svestrana, a ovisno o nijansi za koju se odlučiš, idealna je i za maksimaliste i za minimaliste. Tu su one neutralnije, zagasite nijanse za sve koji vole jednostavnije manikure, ali i odvažne, jarke boje za one koji se ne boje eksperimentirati. Odlično izgleda i francuska manikura u zelenoj boji, a ako voliš nail art na noktima, opcija u zelenoj boji je bezbroj. Zelena manikura bit će najtraženija ovog proljeća, a ako ti nedostaje inspiracije, u nastavku donosimo nekoliko ideja.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.