Budi najbolja verzija sebe.

'Zasladi' svoju beauty rutinu ovim proizvodima na bazi meda

Med je prirodni proizvod, a osim u prehrani, vrlo se često koristi i kao sastojak brojnih kozmetičkih proizvoda

Prohladni jesenski dani odlična su prilika da se malo više posvetimo sebi i malim beauty ritualima. Briga o koži sada je važnija nego ikad jer hladnoća, vjetar i drugi vanjski faktori na nju mogu imati negativan utjecaj.


Kako bi nam koža bila zdrava i tijekom zimskih mjeseci, vrlo je važno o njoj se adekvatno brinuti. Osim fizičke aktivnosti, zdrave prehrane i boravka na svježem zraku, ono što je također vrlo važno za lijepu kožu su i kozmetički proizvodi kojima je njegujemo.

Budi najbolja verzija sebe.


Na tržištu nam je danas nam dostupan zaista širok izbor raznih kozmetičkih proizvoda za sve namjene. Ono što najviše volimo su prirodni i mirišljavi proizvodi koji dubinski hrane kože te je čine mekanom i nježnom na dodir. U hladnijem razdoblju najbolje je da koristiš
proizvode koji u svom sastavu imaju hranjive sastojke i vitamine.

Med je prirodni proizvod, a osim u prehrani, vrlo se često koristi i kao sastojak brojnih kozmetičkih proizvoda. Naime, med sadrži antioksidante koji su odlični za čišćenje kože te potiču izbacivanje toksina. Iz tog razloga, često ga možemo pronaći u maskama za lice i kosu te u raznim pilinzima za tijelo. Prirodni je ovlaživač te potiče regeneraciju kože.


Želiš li 'zasladiti' svoju beauty rutinu i uživati u mirisnim proizvodima od meda, pogledaj neke od naših prijedloga za njegu kože i kose uz koje će ti hladniji dani koji su pred nama biti još ljepši.

Foto: dm.hr, Douglas.hr, Instagram, Mojaljekarna.hr, Unsplash

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.