Za sve ljepotice

Zara Beauty - što nam donosi prva make-up kolekcija popularnog brenda

Popularna Zara lansirala je inovativnu beauty kolekciju koja nam donosi make-up proizvode za usne, lice, oči i nokte

Popularni španjolski high street brend Zara dominira modnom scenom već godinama, a sada su se odlučili okrenuti i beauty tržištu. Nedavno je Zara predstavila svoju prvu beauty kolekciju koju već možeš kupiti na njihovom online shopu, a ovo je zapravo odlična prilika da osvježiš svoju kozmetičku torbicu za nadolazeće ljetne dane.

Ova nevjerojatna kolekcija sadrži mnoštvo make-up proizvoda – za oči, usne, lice i nokte, a svi proizvodi dolaze u upečatljivim nijansama. Svi proizvodi kreirani su s velikom pažnjom, ne sadrže štetne sastojke i nisu testirani na životinjama.

Kako naglašava Diane Kendal, poznata vizažistica te kreativna direktorica Zara Beauty brenda, ova je kolekcija eco-friendly, a cijene su vrlo pristupačne. Prihvaća raznolikost pa će u Zarinoj beauty kolekciji baš svatko moći pronaći nešto za sebe, bez obzira na spol ili boju kože.

Za potrebu lansiranja ove kolekciju, napravljena je i serija različitih lookova koju je osmislila Diane, a snimilo ih je 9 vrlo talentiranih fotografa.

Zanimljivo je spomenuti kako su proizvodi prilagodljivi pa se tako pojedine nijanse sjenila i rumenila mogu miješati kako bi ih svatko mogao prilagoditi sebi i osobnim preferencijama, a pakiranja su namijenjena višekratnom punjenju. Riječ je o pametnom dizajnu kojeg je osmislio kreativni direktor Fabien Varon, a objedinjuje načela luksuza i umjetnost inovacije. Make-up proizvodi dolaze u jednostavnom, ali elegantnom pakiranju koje će se svakome svidjeti.

Pogled na Zara Beauty kolekciju, kao i neke od najboljih proizvoda koje bismo voljele isprobati donosimo u nastavku.

Foto: Zara

1/5
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.