Vole ih i poznate zvijezde

Uštedi novac: Ovi drogerijski beauty proizvodi savršena su zamjena luksuznima

Oduvijek si maštala o nekom kultom beauty proizvodu no uvijek je nešto drugo potrebnije kupiti. Ne brini, pronašle smo drogerijske zamjene za luksuzne beauty proizvode

Na tržištu beauty proizvoda danas uistinu ima svega, a osobito nas privlače oni luksuzni proizvodi čija su pakiranjima raskošna i elegantna te im je teško odoljeti. Ipak, takvi su high end proizvodi vrlo često i skupocjeni te si ih rijetko tko može priuštiti.

Na sreću, beauty industrija se rapidno razvija pa danas gotovo svaki luksuzni proizvod već ima svoju mnogo pristupačniju drogerijsku zamjenu. Drogerijski proizvodi su sve bolji i kvalitetniji, a cjenovno su mnogo pristupačniji u usporedbi s luksuznim high end proizvodima.

Već prije nekoliko godina drogerijski proizvodi počeli su dobivati sve više pažnje i to ne samo nas običnih smrtnika, već i poznatih vizažista i zvijezda koji ih često koriste na svakodnevnoj bazi. Cijela ta filozofija u beauty svijetu poznatija je kao 'dupe'. Zahvaljujući društvenim mrežama i sve većem broju beauty blogerica, istaknulo se nekoliko odličnih drogerijskih proizvoda koji su jednako dobri (ili čak i bolji) kao i njihove luksuzne varijante, a koštaju upola manje.

Bez obzira na to jesi li u potrazi za tekućim puderom, ružem za usne ili hidratantnom kremom, u drogerijama ćeš pronaći povoljne proizvode koji odlično rade svoj posao. U nastavku smo izdvojile 9 odličnih drogerijskih zvijezda koje su savršena zamjena za skupocjene luksuzne proizvode.

1/10
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.