Tuševi za oči za savršen make up look koji će trajati cijeli dan

Tuš za oči neizostavan je dio naše kozmetičke torbice jer uz njega možemo dobiti savršen dnevni, ali i večernji make up look

Posljednje što želimo nakon što petnaest minuta provedemo crtajući svoje najravnomjernije, najoštrije i najelegantnije linije s eyelinerom je da nam to remek-djelo nestane s očiju nakon samo nekoliko sati. Jer ako smo konačno postale vješte u nanošenju tuša za oči, onda se nadamo da će to vidjeti dugo nakon nanošenja.


Slično kao što su se s godinama naši talenti za nanošenje eyelinera poboljšali, poboljšale su se i njihove formule. Često ih možemo naći u obliku flomastera, a takve formule obećavaju sate nerazmazanog tuša na očima, bilo da više voliš tanke linije tamnosmeđe boje, debele linije crne ili  pak one u bojama.


via Giphy


A kako bi i tvoj eyeliner, jednom kad ga naneseš, ostao postojan cijeli dan, izdvojile smo naših top 10 eyelinera uz koje će tvoj make up trajati cijeli dan.

Urban Decay Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen, 175 kn


Urban Decay vodootporni tuš za oči je polu-mat tuš s preciznim aplikatorom. Novi ultra-fini, fleksibilni vrh četkice daje ti potpunu kontrolu nad nanošenjem i oblikom linije, a postojan je tijekom cijelog dana.

Benefit Roller Liner Eyeliner, 199 kn


Mat tekući tuš za oči ima precizni vrh u obliku flomastera za oštre kontrolirane linije i izrazito glatko nanošenje bez poteškoća ili neujednačenih poteza. Vodootporna formula brzo se  suši i traje 24 sata. Ne blijedi, ne ljušti se i neće se razmrljati.

Nyx That's The Point Eyeliner, 85 kn


Tuš za oči crta preciznu liniju, lako se nanosi, a pogodan je i za početnike. Stvara debelu i tanku liniju te je jarke i intenzivne boje i pruža mat efekt.

Essence 24ever Ink Liner, 22 kn


Dugotrajan, vodootporan i visoko pigmentiran tuš za oči je sve ono što bi tuš za oči trebao biti, a svilenkasta duboko-crna boja s mat sjajem dokazano traje do 24 sata.

Shiseido MicroLiner Ink, 215 kn


Vodootporna olovka za oči s ultrafinim mikro vrhom. Dugotrajna je, do 24 sata nošenja. Brzo se suši, pruža mat finiš i otporna je na razmazivanje. Ultra tanki mikro vrh omogućuje precizno nanošenje.

Maybelline Hyper Easy, 52 knTuš za oči u olovci postojan je 24 sata i pruža najglađe klizanje, prilagođeno tvom oku, a boja je intenzivna i ne razmazuje se. Revolucionarna četka koja se savija i prilagođeni šesterokutni držač pruža optimalnu kontrolu i jednostavno, stabilno nanošenje.

Artdeco High Precision Liquid Liner, 92 kn


Tekući eyelineri omogućuje intenzivno i dugotrajno naglašavanje očiju, brzo se suši i ima nježno sjajnu teksturu. Ugljenocrni pigmenti osiguravaju iznimno bogatu boju, a tuš ima high-tech četkicu izrađenu od najfinijih vlakana.

L’Oréal Paris Superliner Matte Signature, 54 kn


Tekući eyeliner s iznimno intenzivnom bojom i jednostavnim nanošenjem dostupan je u 9 nijansi. Teksturirani držač omogućuje  kontrolu, a ultra precizni vrh osigurava savršeno precizno nanošenje.

Clinique Pretty Easy, 142 kn


Tekući eyeliner jarke i intenzivne boje stvara debelu i tanku liniju i otporan je na brisanje. Oftalmološki je testiran.

Eveline Cosmetics Art Scenic, 25 kn


Tekući eyeliner crta preciznu liniju te stvara debelu ili tanku liniju. Stvara atraktivni dramatični izgled, otporan je na brisanje i jarke je i intenzivne boje.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.