Tako stylish, tako cool

Ova tri stila pedikure apsolutni su hit ovog ljeta

Ljeto znači da ćemo konačno početi nositi laganu i prozračnu obuću te da će naša stopala nakon mjeseci zime konačno ugledati sunce. No, prije no što kreneš nositi sandale, pobrini se da tvoji nokti izgledaju reprezentativno.

Ljeto je napokon pokucalo na vrata, a s dolaskom toplijeg vremena iz ormara vadimo i sve naše omiljene sandalice i japanke. No, prije no što ih obujemo trebamo se pobrinuti da su nam stopala uredna i dotjerana te da nam nokti lijepo izgledaju. Nakon mjeseci nošenja zatvorene, čvrste obuće, svakako je preporučljivo otići profesionalnom pedikeru kako bismo osvježili grubu kožu stopala, njegovali ih i podarili im malo pažnje, a nije naodmet i počastiti se trendi pedikurom.

Ove godine u svijetu nail arta stručnjaci tvrde kako su se tri trenda iskristalizirala kao apsolutni hitovi. Radi se o svim nijansama plave boje, od one tirkizne pa sve do indigo plave, o bijeloj pedikuri i o neon noktima na nogama. Stručnjaci sugeriraju da nokti na prstima ruku i nogu budu ili usklađeni, ili da oni na nogama budu obojani u tamnije nijanse od onih na rukama. U svakom slučaju, ljeto je razdoblje modnog eksperimentiranja pa je najbolja opcija povesti se za vlastitom intuicijom i odlučiti se za pedikuru koja će biti odraz tvog karaktera.

U nastavku pronađi inspirativne lookove plavih, bijelih i neon pedikura s Instagrama, a koji zorno pokazuju zašto su baš ti stilovi toliko traženi u ljeto 2021.

1/4
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.