Od nude do pink nijansi

Senzualne usne ukras su svake žene, a ovi ruževi učinit će ih prekrasnima

Ruževi za usne naš su glavni saveznik za lijepe, seksi usne, a ovog proljeća posebno su popularne nude i pink nijanse u boji kože. Izdvojile smo deset ruževa s kojima nema greške - usnama će podariti savršen izgled

Naša beauty kolekcija proizvoda za njegu kože, ali i za postizanje savršenog make up-a iz dana u dan sve više raste, a čini se kako se to i neće promijeniti tako skoro. Naime, svake godine beauty trendovi se mijenjaju, a mi poželimo iskušati bar nešto od onoga što stručnjaci sugeriraju kao 'it' trendove ili proizvode sezone. Ove se pak godine dosta govori o kvalitetnim, hranjivim ruževima za usne uz koje će usnice uvijek izgledati svježe, senzualno i seksi.

S obzirom da se u moru beauty proizvoda tog tipa ponekad teško i snaći, mi smo odlučili na jedno mjesto sabrati deset trenutno najkvalitetnijih ruževa za usne, a koji dolaze u pink i nude nijansama koje su sad u trendu.

Obogaćeni hranjivim uljima, vitaminima i s posebnim mat ili sjajnim efektima, ovi ruževi bit će savršen dodatak svakom tvom ljetnom make up looku. Naših deset favorita slijedi u nastavku.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.