Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Moderne i zabavne

Zablistaj u novim sandalama s ovim trendi pedikurama

Dočekaj sunčane dane spremna s novom pedikurom koja će upotpuniti tvoje omiljene sandale

kamile-leonaviciute-1xo_bzIhUh0-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Pred nama su napokon topliji dani što znači da je vrijeme da ponosno prošetamo svoje nove sandale. Kako bi u njima izgledala još bolje tu su trendi manikure koje ćemo nositi cijelo ljeto.

Image
Sjajno i svjetlucavo

Neočekivani trend u manikuri koji će biti pravi hit ovog ljeta

Baš kao što uživamo u šarenim i unikatnim manikurama, ne smijemo zanemariti pedikuru. Njegovani nokti na nogama podići će svaki outfit u kojem su glavna zvijezda sandale. Ove će sezone biti posebno popularne jednostavne sandale s nekoliko špagica, a takve jednostavne sandale znače da možemo nositi šarene i zabavne uzorke na noktima.

Pretražile smo najnovije trendove u svijetu pedikure i izdvojile nekoliko koje jedva čekamo nositi ovo ljeto. Iako je zemlja ovih dana okupana kišom i prekrivena oblacima, topliji dani samo što nisu došli. Upravo zato je već sada vrijeme da počneš razmišljati o pedikuri i izabereš neku od modernih ideja u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Crne šljokice

Tradicionalno najpopularnija pedikura je upravo ona crna, a ove godine obični crni lak za nokte zamijeni onim sa šljokicama. Crna pedikura sa šljokicama i dalje će izgledati profinjeno, ali i zabavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Pastelne nijanse

Pastelne nijanse nisu samo za proljeće. Ovog ljeta nosit ćemo ih na odjeći, modnim dodacima, ali i noktima. Ako se ne možeš odlučiti za jednu nijansu, zašto ne bi kombinirala pet različitih.

Šarena francuska pedikura

Kombinacija bijelog laka i onog boje kože je klasik u beauty svijetu, no ove sezone nosit će se nešto drugačija francuska pedikura. Bijelu liniju zamijeni nekom zabavnom bojom i dobit ćeš potpuno drugačiji efekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jednostavna pedikura s malim detaljima

Ako ipak nisi spremna za šarene nokte, možda će te ova pedikura osvojiti. Lak za nokte boje kože u kombinaciji s tek pokojim detaljem savršen je za sve one koji žele jednostavnost, ali i unikatnost.

Šljokice i kristali

Nezaobilazan trend svakog ljeta su šljokice, a ove godine nose se u kombinaciji s kristalima. Tko kaže da su sjajni kristali rezervirani samo za manikuru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jednostavni botanički motivi

Biljke su postale vrlo popularan izvor inspiracije za manikure i pedikure. Kombinacija bijelog laka i crnih detalja listova savršen su primjer za ovaj trend.

Šareno i veselo

Neka se i tvoji nokti smiješe baš kao i ti s ovom zabavnom pedikurom. Plavi lak za nokte možeš zamijeniti svojom omiljenom nijansom, a ovakvi cvjetići savršeno će izgledati i na crnoj pozadini.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.