Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Short hair, don't care

Kraće je slađe! To dokazuju i ove frizure koje će biti 'in'

Umara te rutina i osjećaš da je vrijeme za promjenu? Počni s frizurom. Naime, slavna Coco Chanel kazala je "Žena koja odreže kosu sprema se promijeniti svoj život"

profimedia-0314502862.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Iako kraće frizure povezujemo s ljetnim trendovima, zapravo su super praktične baš za zimu - kapa ti neće pokvariti frizuru, niti će ti se dugi pramenovi zapletati u otvarač jakne. Osim toga, kraća je kosa lakša za održavanje i brže će biti suha nakon pranja. Ali, po stranu praktičnost, kratke su kose tako neodoljive. Nose ih one odvažne među nama, one koje se ne boje biti drugačije u moru dugokosih žena - i njegovati vlastiti, jedinstveni stil.

Zahvaljujući kratkoj kosi, uz uvjet da dobro izaberemo frizuru, djelovat ćemo nekoliko godina mlađe, a lice će nam više doći do izražaja - pogotovo usne. Kraću kosu asociramo s mladenaštvom i zaigranošću, a mnogi muškarci obožavaju kratkokose frizure.

Trebaš li razlog više da se napokon odvažiš na veliku promjenu? Ako još nisi skupila hrabrost za posjet frizeru, prelistaj našu galeriju i inspiriraj se ovim preslatkim kratkim trendi frizurama s Instagrama:

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.