Budi najbolja verzija sebe.

Tražiš anticelulitnu kremu? Izbriši 'narančinu koru' uz pomoć ovih proizvoda

On nije samo estestki, već i zdravstveni problem. Naravno, kada ga ima u pretjeranoj količini. Tada usporava cirkulaciju i kolanje limfe po tijelu te bi bilo dobro da ga svedeš na minimum

Celulit je sasvim prirodna pojava i ima ga 90 posto žena. Posljedica je hormona, genetike, nekretanja, prehrambenih navika, stresa, a najčešće kombinacija svega toga. S druge strane, čvrsta i glatka bedra i stražnjica, san su svake žene, osobito u ljetnim mjesecima kada se treba skinuti u kupaći kostim.

Ovo proljeće bilo je potpuno drugačije od svakog dosad. Vjerojatno si puno sjedila te bila pod stresom, što bi moglo značiti i da imaš više celulita, nego inače. On nije samo estestki, već i zdravstveni problem. Naravno, kada ga ima u pretjeranoj količini. Tada usporava cirkulaciju i kolanje limfe po tijelu te bi bilo dobro da ga svedeš na minimum.

Prokušani recept za borbu protv celulita sastoji se od ove četiri točke:

  • prehrane bogate voćem i povrćem, a siromašne ugljikohidratima i šećerima
  • puno, puno vode
  • kretanja
  • masaže u kojoj koristiš anticelulitnu kremu

Ne moraš trošiti novce u beauty salonima, nego zavrni rukave i prioni poslu. Već za mjesec dana vidjet ćeš rezultate, a i od masaže bedara i nogu, učvrstit ćeš ruke i eto nagrade za trud. U nastavku donosimo izbor najboljih anticelulitnih krema koje bi bilo dobro da koristiš pri masaži jer sadrže aktivne tvari koje potiču cirkulaciju i "brišu" celulit.


(FOTO: Pexels)

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.